Tekninen lautakunta, kokous 19.12.2017

Pöytäkirja on tarkastettu

§ 166 Tuusulan kunnan ja Elisa Oyj:n välinen yhteistoimintasopimus

TUUDno-2017-1288

Valmistelija

  • Petri Juhola, yhdyskuntatekniikan päällikkö, petri.juhola@tuusula.fi

Perustelut

Asiaselostus

Tuusulan kunta on yhteistyössä Elisa Oyj:n kanssa laatinut yhteistoimintasopimusluonnoksen, joka kuvaa menettelytapoja ja osapuolien oikeuksia ja velvollisuuksia asennettaessa, ylläpidettäessä ja siirrettäessä johtoja, laitteita ja rakennelmia kunnan omistamilla tai hallitsemilla asemakaavan mukaisella yleisillä alueilla.

Yhteistoimintasopimuksessa on esitetty sopijaosapuolien yhteinen näkemys telekaapeliverkon rakentamisen kytkeytymisestä kunnan maankäyttöön ja alueiden suunnitteluun sekä kunnallistekniseen rakentamiseen ja ylläpitoon. Sopimuksessa on korostettu hyvän yhteistyön merkitystä ja siihen on kirjattu tärkeimmät yhteistyöprosessin menettelytavat. Yhteistoimintasopimusta ohjaavat mm. laki kadun ja eräiden yleisten alueiden kunnossa- ja puhtaanapidosta sekä telemarkkinoita ja työturvallisuutta ohjaavat lait.

Yhteistoimintasopimus on esityslistan liitteenä (ei julkinen).

Lisätiedot: yhdyskuntatekniikan päällikkö Petri Juhola, p. 040 314 3566.

Ehdotus

Esittelijä

  • Petri Juhola, yhdyskuntatekniikan päällikkö, petri.juhola@tuusula.fi

Tekninen lautakunta päättää

  • hyväksyä Tuusulan kunnan ja Elisa Oyj:n yhteistoimintasopimuksen

  • oikeuttaa yhdyskuntatekniikan päällikön tekemään sopimukseen tarvittaessa pieniä teknismuotoisia muutoksia ja allekirjoittamaan sopimuksen.

Päätös

Ehdotus hyväksyttiin.

Tiedoksi

Eino Takalo/Elisa Oyj, Marko Härkönen, Suvi Niemi, Touko Määttä, Tomi Hurme, Helena Sundström, Jyrki Sjöblom, Marja Jokinen, Jari Huttunen, Riitta Kalliokoski, Päivi Hämäläinen, Pia Sjöroos, Sakari Eskelinen, Tuomo Sipilä