Keski-Uudenmaan ympäristölautakunta, kokous 13.6.2023

§ 81 Lähetekeskustelu Keski-Uudenmaan ympäristökeskuksen strategialuonnoksesta 2024-2027

TUUDno-2023-1393

Valmistelija

  • Leena Sjöblom, ympäristökeskuksen johtaja, leena.sjoblom@tuusula.fi

Perustelut

Keski-Uudenmaan ympäristökeskuksen kuluva strategiakausi on päättymässä vuoden 2023 lopussa. Ympäristökeskuksessa on valmisteltu uutta strategista tavoiteohjelmaa vuosille 2024-2027. Lautakunta on osallistunut strategitavoiteohjelman työstämiseen seminaarissa 31.3.2023. Strateginen tavoiteohjelma tulee lautakunnan hyväksyttäväksi elokuussa 2023 vuoden 2024 palvelusopimuksen ja talousarvion käsittelyn yhteydessä. Jotta lautakunnalla olisi mahdollisuus käsitellä ohjelma aikataulussa, käydään luonnoksesta lyhyt lähetekeskustelu ympäristökeskuksen johtajan esittelystä. 

Ehdotus

Esittelijä

  • Leena Sjöblom, ympäristökeskuksen johtaja, leena.sjoblom@tuusula.fi

Keski-Uudenmaan ympäristölautakunta merkitsee tiedoksi strategialuonnoksen ja evästää tarvittaessa ympäristökeskuksen johtajaa sen viimeistelyssä.

Päätös

Keski-Uudenmaan ympäristölautakunta merkitsi tiedoksi strategialuonnoksen ja kävi asiasta alustavan lähetekeskustelun. Kokouksessa esitetty aineisto liitetään pöytäkirjaan ja lautakunnan jäsenten lisäkommentit luonnoksesta voi toimittaa ympäristökeskuksen johtajalle sähköpostitse juhannukseen mennessä.  


Muutoksenhaku

Päätöksestä ei saa tehdä kuntalain 136 §:n mukaan oikaisuvaatimusta eikä kunnallisvalitusta, koska päätös koskee vain valmistelua tai täytäntöönpanoa.