Tekninen lautakunta, kokous 15.9.2020

Pöytäkirja on tarkastettu

§ 98 Auto- ja työkonepalveluiden hankinta

TUUDno-2020-1659

Valmistelija

  • Jyrki Sjöblom, työpäällikkö, jyrki.sjoblom@tuusula.fi

Perustelut

Kasvu ja ympäristö/Kunnallistekniikan rakentaminen on pyytänyt tarjouksia kunnallisteknisillä työmailla, teiden kunnossapidossa ja puistorakentamisissa vuosina 2021 - 2023 tarvitsemistaan Auto- ja työkonepalveluista.

Kasvu ja ympäristö julkaisi 1.6.2007 voimaan tulleen hankintalain mukaisen hankintailmoituksen Kauppa- ja teollisuusministeriön ylläpitämässä ilmoitusjärjestelmässä (HILMA) 2.7.2020.

Hankinta oli EU- kynnysarvon ylittävä ja menettely avoin hankinta.

Asiaselostus

Kasvu ja ympäristö toimialue on 2.7.2020 päivätyllä Cloudia-järjestelmässä julkaistulla tarjouspyynnöllä pyytänyt tarjouksia Auto- ja työkonepalveluista. Tarjoukset tuli jättää Cloudia-kilpailutusjärjestelmässä 25.8.2020 klo 12 mennessä.

Määräaikaan 25.8.2020 klo 12.00 mennessä saatiin tarjoukset kolmeltakymmeneltä kahdeksalta (38) urakoisijalta, avauspöytäkirja on liitteenä.

Urakoitsijan valintamenettely tapahtui kaksivaiheisesti. Ensimmäisessä vaiheessa tarkistettiin, että tarjous vastasi sisällöltään ja muodoltaan tarjouspyynnön ehtoja. Toisessa vaiheessa kaikki hyväksytyn tarjouksen jättäneet urakoitsijat valittiin puitesopimuksen piiriin. Puitesopimukseen perustuvat palvelutilaukset tehtii tarjousvertailun mukaisessa kokonaistaloudellisessa edullisuusjärjestyksessä ja taulukossa pienin vertailuhinta antoi parhaan sijoituksen.

Kaikki tarjoukset täyttivät täsmennysten jälkeen tarjouspyynnössä asetetut ehdot.

Tarjouspyyntö, Hilma ilmoitus, TED ilmoitus, tarjousten avauspöytäkirja ja tarjousten vertailutaulukko ovat liitteenä.

Lisätiedot: työpäällikkö Jyrki Sjöblom, p. 8718 3134.

Ehdotus

Esittelijä

  • Petri Juhola, yhdyskuntatekniikan päällikkö, petri.juhola@tuusula.fi

Tekninen lautakunta päättää

  • omalta osaltaan, että auto- ja työkonepalvelujen hankinnasta ajalla 1.1.2021 – 31.12.2023 tehdään puitesopimukset liitteen mukaisista autoista ja koneista
  • tarkastaa ja hyväksyä pöytäkirjan tämän asian osalta välittömästi kokouksessa
  • ehdottaa kunnanhallitukselle, että

KUNNANHALLITUS päättää

  • että auto- ja työkonepalvelujen hankinnasta ajalla 1.1.2021 – 31.12.2023 tehdään puitesopimukset liitteen mukaisista autoista ja koneista
     
  • oikeuttaa yhdyskuntatekniikan päällikön allekirjoittamaan puitesopimukset ja tekemään sopimusten mukaiset palvelutilaukset
     
  • tarkastaa ja hyväksyä pöytäkirjan tämän asian osalta välittömästi kokouksessa.

Päätös

Ehdotus hyväksyttiin.

---

Jäsen Tommi Partanen  poistui kokouksesta asian käsittelyn ja päätöksenteon ajaksi intressijääviyden vuoksi. Jäsen Marjut kylliäinen poistui kokouksesta asian käsittelyn ja päätöksenteon ajaksi yhteisöjääviyden vuoksi.

Esteellisyys

  • Tommi Partanen

Muutoksenhaku

Päätöksestä ei saa tehdä kuntalain 136 §:n mukaan oikaisuvaatimusta eikä kunnallisvalitusta, koska päätös koskee vain valmistelua tai täytäntöönpanoa.