Keski-Uudenmaan ympäristölautakunta, kokous 10.11.2020

Pöytäkirja on tarkastettu

§ 133 Ilmoitusasiat

Ehdotus

Keski-Uudenmaan ympäristölautakunnan tietoon saatetaan seuraavat ilmoitusluontoiset asiat:

Etelä-Suomen aluehallintovirasto

  • Etelä-Suomen aluehallintovirasto on päätöksellään 19.10.2020 (nro 364/2020) myöntänyt ASM Kiviainespalvelu oy:lle ympäristöluvan maa- ja kiviainesten käsittelyyn ja murskaukseen, betoni- ja tiilijätteen, asfalttijätteen, käytettyjen renkaiden ja puun murskaukseen, betoni-, tiili- ja asfalttimurskeen hyödyntämiseen maarakentamisessa sekä jätteiden siirtokuormaus- ja käsittelyaseman toimintaan osoitteeseen Iivarin Metsätie 220, Nurmijärvi. Toiminnalle on myönnetty aloituslupa siltä osin, kun se koskee kenttärakenteen rakentamista ja siihen tarvittavan betoni- ja tiilijätteen sekä kiviaineksen vastaanottamista ja murskaamista.

Uudenmaan ELY-keskus

Uudenmaan ELY-keskus on päätöksellään 28.10.2020 (UUDELY/6544/2020) hyväksynyt Mäntsälän kunnan tekemän ympäristönsuojelulain 136 §:n mukaisen ilmoituksen pilaantuneen maaperän puhdistamisesta. Päätös koskee öljyhiilivedyillä voimakkaasti pilaantuneita maa-aineksia Mäntsälän Hirvihaarasta osoitteessa Hirvihaarantie 725, Mäntsälä

Päätös

Merkittiin tiedoksi.


Muutoksenhaku

Päätöksestä ei saa tehdä kuntalain 136 §:n mukaan oikaisuvaatimusta eikä kunnallisvalitusta, koska päätös koskee vain valmistelua tai täytäntöönpanoa.