Tekninen lautakunta, kokous 17.9.2019

Pöytäkirja on tarkastettu

§ 103 Talousarvio 2020 ja taloussuunnitelma 2020-2024, Tekninen lautakunta

TUUDno-2019-1776

Valmistelija

  • Jussi Rantala, talous- ja asiakaspalvelupäällikkö, jussi.rantala@tuusula.fi

Perustelut

TOIMINTATUOTOT JA -KULUT

Toimintatuotot

Kuntakehityksen ja tekniikan toimialan valmisteleman talousarvioesityksen toimintatuotot ovat teknisen lautakunnan alaisen toiminnan osalta 23 952 732 €.

Toimintamenot

Kuntakehityksen ja tekniikan toimialan valmisteleman talousarvioesityksen toimintakulut ovat teknisen lautakunnan alaisen toiminnan osalta 23 562 131 €. Toimintakatteeksi muodostuu esityksen mukaisesti 490 601 €.

Työsuhdemuutokset

Seuraavat virat / työsuhteet esitetään perustettavaksi:

Yhdyskuntatekniikka:

  • Rakennuttajainsinööri

Tilapalvelut:

  • Projektityöntekijä (määräaikainen)

Ehdotus

Esittelijä

  • Petri Juhola, yhdyskuntatekniikan päällikkö, petri.juhola@tuusula.fi
  • Ritva Lappalainen, tilapalvelupäällikkö, ritva.lappalainen@tuusula.fi

Tekninen lautakunta päättää

  • ehdottaa kunnanhallitukselle ja edelleen valtuustolle hyväksyttäväksi teknisen lautakunnan ja sen alaisten tulosalueiden talousarvioesityksen vuodelle 2020 sekä taloussuunnitelman vuosille 2020 - 2024 liitteen mukaisesti
  • hyväksyä teknisen lautakunnan alaisuudessa olevien tulosyksiköiden alustavat vuoden 2020 käyttösuunnitelmaesitykset, jotka tarkentuvat joulukuussa valtuuston budjettikäsittelyn jälkeen
  • ehdottaa kunnanhallitukselle hyväksyttäväksi esitetyt työsuhdemuutokset.

---

Puheenjohtajan avattua asiasta keskustelun, esittelijä Petri Juhola muutti esitystään siten, että ensimmäisen ranskalaisen viivan jatkoksi lisätään lause: 

... siten, että viheralueiden palvelualueelle lisätään 50 000 euroa ja liikenneyksikön palvelualueelle lisätään 23 000 euroa palvelujen ostomomentille jo sovittujen ostopalvelusitoumusten varmistamiseksi vuodelle 2020.

Tekninen lautakunta hyväksyi lisäysesityksen yksimielisesti.

Päätös

Tekninen lautakunta päätti

  • ehdottaa kunnanhallitukselle ja edelleen valtuustolle hyväksyttäväksi teknisen lautakunnan ja sen alaisten tulosalueiden talousarvioesityksen vuodelle 2020 sekä taloussuunnitelman vuosille 2020 - 2024 liitteen mukaisesti siten, että viheralueiden palvelualueelle lisätään 50 000 euroa ja liikenneyksikön palvelualueelle lisätään 23 000 euroa palvelujen ostomomentille jo sovittujen ostopalvelusitoumusten varmistamiseksi vuodelle 2020.
  • hyväksyä teknisen lautakunnan alaisuudessa olevien tulosyksiköiden alustavat vuoden 2020 käyttösuunnitelmaesitykset, jotka tarkentuvat joulukuussa valtuuston budjettikäsittelyn jälkeen
  • ehdottaa kunnanhallitukselle hyväksyttäväksi esitetyt työsuhdemuutokset.

Liitteet


Muutoksenhaku

Päätöksestä ei saa tehdä kuntalain 136 §:n mukaan oikaisuvaatimusta eikä kunnallisvalitusta, koska päätös koskee vain valmistelua tai täytäntöönpanoa.