Tekninen lautakunta, kokous 21.5.2019

Pöytäkirja on tarkastettu

§ 73 Muut asiat

Perustelut

1. Seuraava kokous 11.6.2019 klo 17 alkaen 

Kevään viimeisen kokouksen alussa maastokäynti (Rykmentinpuisto, Puustellinmetsä, Lahelanpelto II, Koskenmäen kiertoliittymä), jonka jälkeen kokous kunnantalolla ja ruokailu Gustavelundissa. Lähtö kunnantalolta klo 17.00 maastoon, ennen lähtöä kunnanhallituksen kokoustilassa tarjolla normaalit kokoustarjoilut.
Maastokäynnin jälkeen paluu kunnantalolle, kokous alkaa n. klo 18.30 ja ruokailu Gustavelundissa n. klo 19.30 lähtien.

2. Kouvolan asuntomessuhin tutustuminen tiistaina 18.6.2019 ennen messujen aukeamista yleisölle.

Ilmoittautumiset ma 10.6.2019 mennessä Kristiina Rokalalle. Osallistujat: tekninen lautakunta, kuntakehityslautakunta, rakennusvalvontajaosto ja Tuusulan vesi -jäsenet ja varajäsenet sekä viranhaltijoita.

Ohjelma: 

Klo 9.00 lähtö linja-autolla Tuusulasta kunnantalon edestä (ajoaika n. 1h 30 min Moision kartanolle)

Klo 10.30-12.00 lounas ja tutustuminen Moision Kartanon historiaan ja taidenäyttelyyn. Samalla kuulemme kartanon emännän Anne Hasun asuntomessukohteeseen rakennetun Taide-talon tarinan.

Klo 12.30 saapuminen Pioneeripuistoon asuntomessualueelle (ajoaika n. 30 min Moision kartanolta). Asuntomessujen esittely Pioneerikoulun tiloissa, josta siirrytään kävelykierrokselle messualueelle.

n. Klo 15.30 lähtö asuntomessualueelta puistokahvila Mustila Arboretumiin kahville (ajoaika n. 20 min asuntomessualueelta)

n. Klo 18.00/18.30 takaisin kunnantalolla

 

Cecilia Veikkolainen: mikä on hulevesisuunnitelman tilanne?
Petri Juhola: pienvesistö selvitys on tehty muutama vuosi sitten, jossa kartoitettu hulevedet. Hulevesisuunnitelma on olemassa, mutta sitä ei ole julkaistu, jalostetaan mahdollisesti määräykseksi. 
Jorma Sulander ehdottaa, että mahdollinen hulevesimaksu tulee olla erillisenä maksuna ja kolmiportaisella hinnoittelulla. 

Cecilia Veikkolainen esitti kysymyksen, onko Tuusulan kunnalla osakkuutta Tuusulan kansanopisto Oy:ssä?
- kunta omistaa 91 % yhtiöstä

 

Päätös

Merkittiin tiedoksi.


Muutoksenhaku

Päätöksestä ei saa tehdä kuntalain 136 §:n mukaan oikaisuvaatimusta eikä kunnallisvalitusta, koska päätös koskee vain valmistelua tai täytäntöönpanoa.