Kunnanhallitus, kokous 6.5.2024

§ 181 Yhteisten palvelujen toimialuejohtajan nimeäminen 1.6.2024 alkaen

TUUDno-2024-901

Valmistelija

  • Markku Vehmas, vt. kansliapäällikkö, markku.vehmas@tuusula.fi

Perustelut

Kunnanhallitus on kokouksessaan 17.12.2018 nimennyt yhteisten palvelujen toimialuejohtajaksi talousjohtaja Markku Vehmaksen. Markku Vehmas on irtisanoutunut talousjohtajan virasta 31.5.2024 alkaen. Näin ollen kunnanhallituksen on nimettävä yhteisten palvelujen toimialuejohtaja 1.6.2024 alkaen.  Nimeäminen on tarkoituksenmukaista tehdä Yhteisten palveluiden viranhaltijoista, koska Yhteisten palveluiden toimialuejohtajan tehtäviin kuuluu myös Yhteisten palveluiden muita tehtäviä.

Yhteisten palvelujen toimialuejohtajan sijaisuutta on hoitanut henkilöstöjohtaja Satu Kuivasto 15.8.2023 alkaen johtuen kansliapäällikön sijaisjärjestelyistä. Kuivasto on antanut suostumuksensa toimialuejohtajan tehtävän vakituiseen hoitoon 1.6.2024 alkaen.

Hallintosäännön 17 §:n mukaan yhteisten palvelujen toimialuetta johtaa kunnanhallituksen nimeämä viranhaltija. Toimialuejohtajat vastaavat toimialueensa toiminnasta ja taloudesta sekä johtavat ja kehittävät toimintaa kansliapäällikön alaisuudessa.

Ehdotus

Esittelijä

  • Kalle Ikkelä, pormestari, kalle.ikkela@tuusula.fi

Kunnanhallitus päättää

  • nimetä henkilöstöjohtaja Satu Kuivaston yhteisten palvelujen toimialuejohtajan virkaan 1.6.2024 alkaen toistaiseksi
  • toimialuejohtajan tehtävästä maksetaan kokonaispalkkana 8 882,02 euroa kuukaudessa 1.6.2024 alkaen.

Päätös

Ehdotus hyväksyttiin. 

Kokouskäsittely

Henkilöstöjohtaja Satu Kuivasto, hallintojohtaja Antti-Pekka Röntynen, sivistysjohtaja Tiina Simons, viestintäpäällikkö Paula Miettinen, hallintopalvelusihteeri Pia Rojo poistuivat asian käsittelyn ja päätöksenteon ajaksi. Vt. kansliapäällikkö Markku Vehmas toimi pöytäkirjanpitäjänä asiakohdan osalta.

Tiedoksi

Satu Kuivasto