Kunnanhallitus, kokous 20.4.2020

Pöytäkirja on tarkastettu

§ 152 Kunniamerkkiesitykset 2020

TUUDno-2020-406

Perustelut

Valtuustoryhmät ovat toimittaneet kunniamerkkiesityksensä, joista laadittu yhteenveto on liitteenä.

Edellytyksenä kunniamerkin antamiselle kunnalliselle luottamushenkilölle on pitkäaikainen ja ansiokas toiminta kunnallishallinnon alalla. Yleensä on vaadittu 10–15 vuotta kestänyttä aktiivista toimintaa luottamushenkilönä. Kunnanvaltuuston ja kunnanhallituksen puheenjohtajana pitkän ajan toimineelle on tavallisesti myönnetty korkeampi kunniamerkki kuin muille luottamushenkilöille.

Yhtenä edellytyksenä on, että edellisen kunniamerkin myöntämisestä on kulunut vähintään seitsemän vuotta. Toisen kunniamerkin saaminen edellyttää aina saajan virka-aseman, toimenkuvan tai työtehtävän muuttumista entistä vaativammaksi ja henkilön erityistä ansioituneisuutta uusissa tehtävissä.

Lisätiedot: henkilöstönkehittäjä Sinikka Aho, puh. 040 314 3041

Ehdotus

Esittelijä

  • Arto Lindberg, pormestari, arto.lindberg@tuusula.fi

Kunnanhallitus päättää, että

  • kunniamerkit haetaan oheisen liitteen mukaisesti
  • tarkastaa ja hyväksyä pöytäkirjan tämän asian osalta välittömästi kokouksessa.

Päätös

Ehdotus hyväksyttiin.

Pekka Heikkinen, Kim Kiuru ja Mika Mäki-Kuhna poistuivat esteellisinä/osallisuusjääveinä kokouksesta tämän asian käsittelyn ajaksi, eivätkä ottaneet osaa asian käsittelyyn eikä päätöksen tekoon. 

Tiedoksi

henkilöstönkehittäjä

Muutoksenhaku

Päätöksestä ei saa tehdä kuntalain 136 §:n mukaan oikaisuvaatimusta eikä kunnallisvalitusta, koska päätös koskee vain valmistelua tai täytäntöönpanoa.