Tekninen lautakunta, kokous 13.6.2017

Pöytäkirja on tarkastettu

§ 93 Puustellinpuiston kevytväylän Baanan esirakentaminen

TUUDno-2017-329

Valmistelija

  • Petri Juhola, yhdyskuntatekniikan päällikkö, petri.juhola@tuusula.fi

Perustelut

Asiaselostus

Tuusulan kunnan yhdyskuntatekniikan tulosalue pyysi 30.5.2017 lisätyötarjousta Puustellinpuiston kevytväylän, nk. Baanan, esirakentamisesta. Esirakentaminen käsittää puuston poiston, pintamaan ja kantojen poiston ja poisajon vastaanottomaksuineen, maanleikkauksen ja savisten maiden poisajon vastaanottomaksuineen, suodatinkankaan asennuksen ja jakavan kerroksen rakentamisen suunnitelmien mukaiseen korkoon.

Tarjous pyydettiin Puustellinmetsän kunnallistekniikan esirakentamisesta vastanneelta urakoitsijalta Konevuori Oy:ltä. Tarjous pyydettiin lisätyönä, koska Puustellinpuiston esirakennussuunnitelmat valmistuivat vasta toukokuun lopulla ja kevytväylän rakentamisella on kiire. Väylä toimii jatkossa Puustellinpuiston rakentamisen pääväylänä erillään Puustellinmetsän kaava-alueen kunnallistekniikan rakentamisen tarvitsemista kulkuväylistä ja työtiloista. Väylän pituus on noin 850 m. Kunnallistekniikan esirakentamisurakka oli päättymässä aikataulun mukaisesti ja urakoitsijalta oli vapautumassa kohteessa Baanan esirakentamiseen soveltuvaa kalustoa.

Konevuori Oy jätti tarjouksen 5.6.2017. Työ tarjottiin kokonaishintaan 235 500 euroa (alv. 0 %). Työ tehdään ajanjaksolla kesäkuu-heinäkuu 2017. Lisätyö- ja hyvityshinnoissa sovelletaan Konevuori Oy:n Puustellinmetsän kaava-alueen kunnallistekniikan esirakentamista koskevassa tarjouksessa esitettyjä yksikköhintoja. Tarjous on nähtävänä kokouksessa.

Lisätiedot: työpäällikkö Jyrki Sjöblom, p. 040 314 3134.

Ehdotus

Esittelijä

  • Petri Juhola, yhdyskuntatekniikan päällikkö, petri.juhola@tuusula.fi

Tekninen lautakunta päättää

  • hyväksyä Konevuori Oy:n lisätyötarjouksen 235 500 euroa (alv. 0 %) koskien Puustellinpuiston kevytväylän, nk. Baanan, esirakentamista

  • oikeuttaa työpäällikön allekirjoittamaan hankintasopimuksen

  • tarkastaa ja hyväksyä pöytäkirja tämän asian osalta välittömästi kokouksessa.

Päätös

Hyväksyttiin.

Tiedoksi

Konevuori Oy, yhdyskuntatekniikka