Kunnanhallitus, kokous 25.4.2022

§ 146 Valtuuston 11.4.2022 pidetyn kokouksen päätösten laillisuus ja täytäntöönpano

Perustelut

Valtuuston kokouksessa 11.4.2022 käsiteltiin §§ 35 - 51.

Hallintosäänön 9 §:n mukaan rakennusvalvontajaoston jäsenet ja varajäsenet valitaan kuntakehityslautakunnan jäsenistä tai varajäsenistä. Valtuuston §:ssä 40 Peltonen Jani, eron myöntäminen luottamustoimesta ja kuntakehityslautakunnan rakennusvalvontajaoston jäsenen ja puheenjohtajan valinta, Päivö Kuusiston henkilökohtaiseksi varajäseneksi valittiin Kim Kiuru.  Kim Kiuru ei kuitenkaan ole kuntakehityslautakunnan jäsen tai varajäsen. Sen vuoksi hänen valintansa on ollut hallintosäännön vastainen ja syntynyt virheellisessä järjestyksessä.  

Ehdotus

Esittelijä

  • Kalle Ikkelä, pormestari, kalle.ikkela@tuusula.fi

Kunnanhallitus päättää

  • todeta KunL 96  §:n mukaisesti valtuuston 11.4.2022 pidetyn kokouksen päätösten syntyneen laillisessa järjestyksessä ja olevan täytäntöönpanokelpoisia lukuunottamatta
    • § 40 Peltonen Jani, eron myöntäminen luottamustoimesta ja kuntakehityslautakunnan rakennusvalvontajaoston jäsenen ja puheenjohtajan valinta, siltä osin kun Päivö Kuusiston henkilökohtaiseksi varajäseneksi valittiin Kim Kiuru.

 

Päätös

Ehdotus hyväksyttiin.


Muutoksenhaku

Päätöksestä ei saa tehdä kuntalain 136 §:n mukaan oikaisuvaatimusta eikä kunnallisvalitusta, koska päätös koskee vain valmistelua tai täytäntöönpanoa.