Vesihuoltoliikelaitoksen johtokunta, kokous 25.2.2021

Pöytäkirja on tarkastettu

§ 3 2020 tilinpäätös ja toimintakertomus Tuusulan Vesi

TUUDno-2021-330

Valmistelija

  • Jukka Sahlakari, liikelaitoksen johtaja, jukka.sahlakari@tuusula.fi

Perustelut

Johtokunnan on laadittava tilikaudelta erillistilinpäätös ja annettava se tilintarkastajien tarkastettavaksi sekä saatettava se kunnanhallituksen käsiteltäväksi.
Tilinpäätökseen kuuluvat tase, tuloslaskelma, rahoituslaskelma ja niiden liitteenä olevat tiedot sekä talousarvion toteutumisvertailu ja toimintakertomus.
Tilinpäätöksen tulee antaa oikeat ja riittävät tiedot liikelaitoksen toiminnan tuloksesta ja taloudellisesta asemasta. Tätä varten tarpeelliset lisätiedot on
ilmoitettava liitetiedoissa. Liikelaitoksen erillistilinpäätös yhdistetään kunnan tilinpäätökseen. Tuusulan vesihuoltoliikelaitoksen tilinpäätöksen allekirjoittavat
johtokunnan jäsenet ja johtaja.

Tuusulan vesihuoltoliikelaitoksen toimintatuotot olivat  7 397 017 euroa ja toimintakulut 4 182 103 euroa. Toimintakate (sitova tavoite) oli 3 279 353 euroa. Toimintakate ylittyi 6,88 % talousarviota suurempana.

Ehdotus

Esittelijä

  • Jukka Sahlakari, liikelaitoksen johtaja, jukka.sahlakari@tuusula.fi

Vesihuoltoliikelaitoksen johtokunta päättää

  • hyväksyä Tuusulan vesihuoltoliikelaitoksen vuoden 2020 tilinpäätöksen liiteasiakirjoineen

  • esittää, että tilikauden ylijäämä 1 008 150,35 euroa lisätään Tuusulan vesihuoltoliikelaitoksen omaan pääomaan tilikauden yli-/alijäämätilille

  • allekirjoittaa vuoden 2020 tilinpäätöksen ja antaa sen kunnanhallitukselle yhdistettäväksi kunnan tilinpäätökseen sekä jättää sen tilintarkastajan tarkastettavaksi.

Päätös

Ehdotus hyväksyttiin.

Tiedoksi

talousjohtaja, talouspäällikkö, taloussuunnittelija, tilintarkastajat, Sarastia kirjanpito, kunnanhallitus

Muutoksenhaku

Päätöksestä ei saa tehdä kuntalain 136 §:n mukaan oikaisuvaatimusta eikä kunnallisvalitusta, koska päätös koskee vain valmistelua tai täytäntöönpanoa.