Tekninen lautakunta, kokous 29.8.2017

Pöytäkirja on tarkastettu

§ 103 Anttilanrannan kaava-alueen kunnallistekniikan ja katujen rakentaminen

TUUDno-2017-429

Valmistelija

  • Jyrki Sjöblom, työpäällikkö

Perustelut

Vuoden 2017 kunnallistekniikan rakentamisohjelmaan kuuluu Anttilanrannan kaava-alueen kunnallistekniikan ja katujen rakentaminen.

Kuntakehityksen ja tekniikan toimiala julkaisi 1.6.2017 voimaan tulleen hankintalain mukaisen hankintailmoituksen Kauppa- ja teollisuusministeriön ylläpitämässä ilmoitusjärjestelmässä (HILMA) 21.6.2017.

Hankinta on kansallisen kynnysarvon ylittävä ja menettely avoin hankinta.

Kuntakehityksen ja tekniikan toimiala on 21.6.2017 päivätyllä Cloudiajärjestelmässä julkaistulla tarjouspyynnöllä pyytänyt tarjouksia Anttilanrannan kaava-alueen kunnallistekniikan ja katujen rakentamisesta. Tarjoukset tuli jättää Cloudia-kilpailutusjärjestelmässä 10.8.2017 klo 00.00 mennessä, tarjouspyyntö on liitteenä.

Määräaikaan 10.8.2017 klo 00.00 mennessä saatiin tarjoukset kymmeneltä (10) urakoitsijalta, avauspöytäkirja on liitteenä.

Urakoitsijan valintamenettely tapahtui kaksivaiheisesti. Ensimmäisessä vaiheessa tarkistettiin, että tarjous vastasi sisällöltään ja muodoltaan tarjouspyynnön ehtoja. Toisessa vaiheessa hyväksytyn tarjouksen jättäneistä urakoitsijoista urakkasuorituksen tekijäksi valittiin se, jonka tarjous oli halvin.

Hyväksyttävistä kymmenestä tarjouksesta halvin oli VM Suomalainen Oy:n tarjous ja tämän kanssa on pidetty urakan selonottoneuvottelu, jossa selvitettiin urakan sisällön käsitys. Selonottoneuvottelun pöytäkirja on liittenä.

Tarjoukset ja tarjousten vertailutaulukko ovat nähtävänä kokouksessa.

Lisätiedot: työpäällikkö Jyrki Sjöblom, p. 040 314 3134

Ehdotus

Esittelijä

  • Petri Juhola, yhdyskuntatekniikan päällikkö, petri.juhola@tuusula.fi

Tekninen lautakunta päättää

  • antaa Anttilanrannan kaava-alueen kunnallistekniikan ja katujen rakentamisen VM Suomalainen Oy:lle hintaan 1 080 000 €  (alv 0 %) 
  • tarkastaa ja hyväksyä pöytäkirjan tämän asian osalta välittömästi kokouksessa.                   

Päätös

Ehdotus hyväksyttiin.

Tiedoksi

Tarjoajat, Marko Härkönen, Petri Juhola, Jyrki Sjöblom, Marja Jokinen, Suvi Niemi, Jari Huttunen, Jukka Sahlakari