§ 9 Nuoriso-ohjaaja valinta, Jokelan nuorisotila

Lataa  Kuuntele 

TUUDno-2024-1557

Päätöspäivämäärä

22.7.2024

Päätöksen tekijä

Vapaa-aikapalveluiden päällikkö

Päätöksen peruste

Tuusulan kunnan hallintosääntö, toimivalta henkilöstöasioissa.

Rekrytointilupa 19.6.2024

Kuvaus

Vapaa-​aikapalveluiden palvelualueella, ​Jokelan nuorisotilan palveluyksikössä on vapautunut nuoriso-​ohjaajan tehtävä 5.8.2024 alkaen toistaiseksi. Rekrytointilupa uuden henkilön rekrytoimiseksi on saatu 19.6.2024 kansliapäällikön päätöksellä. 

Toimi on ollut julkisesti haettavana vakinaista täyttämistä varten ajalla 1.7.-14.7.2024 kunnan verkkosivuilla, työ- ja elinkeinotoimiston (TE-palvelut.fi) sekä Rekrytointi.com -verkkosivuilla. 

Toimen kelpoisuusvaatimuksena on alalle soveltuva korkeakoulututkinto (esim. sosionomi, yhteisöpedagogi) tai ammatillinen perustutkinto (nuoriso- ja yhteisöohjaaja).

Määräaikaan mennessä toimea haki 6 kelpoisuusehdot täyttävää hakijaa. Alueellisen nuorisotyön päällikkö Tuulia Hongisto haastatteli hakijoista 4: Jarmo Luopa, Susanna Heinälehto, Sara-Ella Puro ja Jussi Koskinen

Hakemusten ja haastattelujen pohjalta tehdyn kokonaisarvion perusteella alueellisen nuorisotyön päällikkö Tuulia Hongisto. esittää tehtävään valittavaksi nuoriso- ja vapaa-ajan ohjaaja Jarmo Luopan. joka arvioitiin tehtävään soveltuvimmaksi. 

Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät kunnallisen virka- ja työehtosopimuksen palkkahinnoittelun 02VAP060 mukaisesti. Tehtäväkohtainen palkka on 2564,11 €/kk. Tämän lisäksi voidaan maksaa KVTES:n mukainen kokemuslisä erillisen hakemuksen perusteella.

Toimessa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Valinta on ehdollinen siihen asti, kun valittu on toimittanut nähtäväksi hyväksyttävän rikosrekisteriotteen. 

Päätös

Päätän alueellisen nuorisotyön päällikkö Tuulia Hongiston esityksestä, että 
•   Jokelan nuorisotilan nuoriso-ohjaajan toimeen valitaan nuoriso- ja vapaa-ajan ohjaaja Jarmo Luopa 5.8.2024 lukien
•    toimen palkkaus määräytyy kunnallisen virka- ja työehtosopimuksen palkkahinnoittelun 02VAP060 mukaisesti siten, että tehtäväkohtainen palkka on 2564,11 €/kk
•    toimen täytössä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa
•    valinta on ehdollinen siihen asti, kun valittu on toimittanut nähtäväksi hyväksyttävän rikosrekisteriotteen

Allekirjoitus

Risto Kanerva, vapaa-aikapalveluiden päällikkö

Organisaatiotieto

Henkilöstöpalvelut ja kohdennettu asiakastyö