§ 10 Nuoriso-ohjaaja valinta, Hyrylän nuorisotila, ajalle 5.8.2024-31.3.2025

Lataa  Kuuntele 

TUUDno-2024-1555

Päätöspäivämäärä

22.7.2024

Päätöksen tekijä

Vapaa-aikapalveluiden päällikkö

Päätöksen peruste

Tuusulan kunnan hallintosääntö, toimivaltuudet henkilöstöasioissa.

rekrytointilupa 1.7.2024

Kuvaus

Vapaa-​aikapalveluiden palvelualueella,​ Hyrylän nuorisotalon palveluyksikössä on vapautunut nuoriso-​ohjaajan määräaikainen tehtävä ajalle 5.8.2024-31.3.2025, hoitovapaansijaisuus. Rekrytointilupa määräaikaisen henkilön rekrytoimiseksi on saatu 1.7.2024 henkilöstöjohtajan päätöksellä. 

Hyrylän nuorisotalon nuoriso-​ohjaajan toimi on ollut julkisesti haettavana määräaikaista täyttämistä varten ajalla 1.-15.7.2024 kunnan verkkosivuilla, työ- ja elinkeinotoimiston (TE-palvelut.fi) sekä Rekrytointi.com -verkkosivuilla. 

Toimen kelpoisuusvaatimuksena on ollut alalle soveltuva korkeakoulututkinto (esim. sosionomi, yhteisöpedagogi) tai ammatillinen perustutkinto (nuoriso- ja yhteisöohjaaja). 

Määräaikaan mennessä toimea haki 6 henkilöä, joista kelpoisuusehdot täyttäviä hakijoita oli 4. Alueellisen nuorisotyön päällikkö Tuulia Hongisto haastatteli hakijoista kolme: Meri Konsell, Jaana Meronen, Hanna Kjelin.

Hakemusten ja haastattelujen pohjalta tehdyn kokonaisarvion perusteella Hyrylän nuorisotilan määräaikaiseen Nuoriso-ohjaajan toimeen valitaan sosionomi Meri Konsell.

Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät kunnallisen virka- ja työehtosopimuksen palkkahinnoittelun 02VAP060 mukaisesti. Tehtäväkohtainen palkka on 2564,11 €/kk. Tämän lisäksi voidaan maksaa KVTES:n mukainen kokemuslisä erillisen hakemuksen perusteella.

Määräaikaisen toimen täytössä noudatetaan kolmen kuukauden koeaikaa. Valinta on ehdollinen siihen asti, kun valittu on toimittanut nähtäväksi hyväksyttävän rikosrekisteriotteen.

Päätös

Päätän, Alueellisen nuorisotyön päällikkö Tuulia Hongiston esityksestä että,

  • Hyrylän nuorisotilan nuoriso-ohjaajan määräaikaiseen toimeen valitaan sosionomi Meri Konsell. ajalle 5.8.2024-31.3.2025
  • toimen palkkaus määräytyy kunnallisen virka- ja työehtosopimuksen palkkahinnoittelun 02VAP060 mukaisesti siten, että tehtäväkohtainen palkka on 2564,11 €/kk
  • määräaikaisen toimen täytössä noudatetaan kolmen kuukauden koeaikaa
  • valinta on ehdollinen siihen asti, kun valittu on toimittanut nähtäväksi hyväksyttävän rikosrekisteriotteen

Allekirjoitus

Risto Kanerva, vapaa-aikapalveluiden päällikkö

Organisaatiotieto

Henkilöstöpalvelut ja kohdennettu asiakastyö