§ 8 Nuoriso-ohjaaja valinta, Kellokosken nuorisotila, ajalle 1.8.2024-31.5.2025

Lataa  Kuuntele 

TUUDno-2024-1556

Päätöspäivämäärä

22.7.2024

Päätöksen tekijä

Vapaa-aikapalveluiden päällikkö

Päätöksen peruste

Tuusulan kunnan hallintosääntö, toimivaltuudet henkilöstöasioissa.

Rekrytointilupa: 2.7.2024

Kuvaus

Vapaa-​aikapalveluiden palvelualueella, Kellokosken nuorisotila palveluyksikössä on vapautunut nuoriso-ohjaajan toimi määräaikaista täyttämistä varten. Rekrytointilupa uuden henkilön rekrytoimiseksi on saatu 2.7.2024 kansliapäällikön päätöksellä. 

Kellokosken nuorisotila nuoriso-ohjaajan toimi on ollut julkisesti haettavana määräaikaista täyttämistä varten ajalla 2.7.-15.7.2024 kunnan verkkosivuilla, työ- ja elinkeinotoimiston (TE-palvelut.fi) sekä Rekrytointi.com -verkkosivuilla. 

Kelpoisuusvaatimuksena on alalle soveltuva korkeakoulututkinto (esim. sosionomi, yhteisöpedagogi) tai ammatillinen perustutkinto (nuoriso- ja yhteisöohjaaja).

Määräaikaan mennessä toimea haki 7 kelpoisuusehdot täyttävää hakijaa. Alueellisen nuorisotyön päällikkö Tuulia Hongisto haastatteli tehtävään hakijoista 2: Hanna Kjelin ja Jaana Meronen.

Hakemusten ja haastattelujen pohjalta tehdyn kokonaisarvion perusteella Kellokosken nuorisotilan määräaikaiseen nuoriso-ohjaajan toimeen valitaan nuoriso- ja yhteisöohjaaja Hanna Kjelin.

Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät kunnallisen virka- ja työehtosopimuksen palkkahinnoittelun 02VAP060 mukaisesti. Tehtäväkohtainen palkka on 2564,11 €/kk. Tämän lisäksi voidaan maksaa KVTES:n mukainen kokemuslisä erillisen hakemuksen perusteella.

Määräaikaisen toimen täytössä ei ole koeaikaa, koska valittu on ollut jo töissä nuorisopalveluilla. Valinta on ehdollinen siihen asti, kun valittu on toimittanut nähtäväksi hyväksyttävän rikosrekisteriotteen.

Päätös

Päätän alueellisen nuorisotyön päällikkö Tuulia Hongiston esityksestä, että 

  • Kellokosken nuorisotila nuoriso-ohjaajan määräaikaiseen toimeen valitaan nuoriso- ja yhteisöohjaaja Hanna Kjelin ajalle 1.8.2024-31.5.2025
  • toimen palkkaus määräytyy kunnallisen virka- ja työehtosopimuksen palkkahinnoittelun 02VAP060 mukaisesti siten, että tehtäväkohtainen palkka on 2564,11 €/kk
  • määräaikaisen toimen täytössä ei ole koeaikaa, koska valittu on ollut jo töissä nuorisopalveluilla
  • valinta on ehdollinen siihen asti, kun valittu on toimittanut nähtäväksi hyväksyttävän rikosrekisteriotteen

Allekirjoitus

Risto Kanerva, vapaa-aikapalveluiden päällikkö

Organisaatiotieto

Henkilöstöpalvelut ja kohdennettu asiakastyö