§ 92 Varhaiskasvatuksen opettajan valinta, Kolsan päiväkoti

Lataa  Kuuntele 

TUUDno-2024-1553

Päätöspäivämäärä

19.7.2024

Päätöksen tekijä

Varhaiskasvatuspäällikkö

Päätöksen peruste

Tuusulan kunnan hallintosääntö, toimivalta henkilöstöasioissa.

Rekrytointilupa pvm 14.6.2024

Kuvaus

Varhaiskasvatuksen palvelualueella, Kolsan päiväkodissa on vapautunut toistaiseksi voimassaoleva toimi irtisanoutumisesta johtuen. Rekrytointilupa uuden henkilön rekrytoimiseksi on saatu 14.6.2024 varhaiskasvatuspäällikön päätöksellä. 

Toimi on ollut julkisesti haettavana vakinaista täyttämistä varten ajalla 14.6.-16.7.20x24 kunnan verkkosivuilla, työ- ja elinkeinotoimiston (TE-palvelut.fi) sekä Rekrytointi.com -verkkosivuilla. 

Toimen kelpoisuusvaatimuksena varhaiskasvatuksen opettajan tehtäviin on varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 mukainen kelpoisuus.  

Määräaikaan mennessä toimea haki 4 kelpoisuusehdot täyttävää hakijaa joista haastateltiin 3 hakijaa.
Hanna Kokkonen, haastattelijoina: Sini Fehrmann ja Noora Majander

Jaana Okka, haastattelijoina: Noora Majander ja Hanna Saarinen

Maija Nenonen, haastattelijoina: Meri Huuskonen ja Noora Majande

Hakemusten ja haastattelujen pohjalta tehdyn kokonaisarvion perusteella päiväkodin johtaja Meri Huuskonen esittää tehtävään valittavaksi Kasvatustieteen kandidaatti Hanna Kokkonen. joka arvioitiin tehtävään soveltuvimmaksi. 

Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät kunnallisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen palkkahinnoittelun 45000044 00268001 mukaisesti. Tehtäväkohtainen palkka on 3094,96 €/kk. Tämän lisäksi voidaan maksaa OVTES:n mukainen kokemuslisä erillisen hakemuksen perusteella.

Toimessa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Valinta on ehdollinen siihen asti, kun valittu on toimittanut hyväksyttävän todistuksen terveydentilastaan sekä tuonut nähtäväksi hyväksyttävän rikosrekisteriotteen. 

Päätös

Päätän yksikkö Kolsan päiväkodin johtajan Meri Huuskosen. esityksestä, että 
•   Kolsan päiväkodin varhaiskasvatuksen opettajan toimeen valitaan Kasvatustieteen kandidaatti Hanna Kokkonen 5.8.2024 lukien
•    viran palkkaus määräytyy kunnallisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen palkkahinnoittelun 45000044 00268001 mukaisesti siten, että tehtäväkohtainen palkka on 3094,96 €/kk
•    toimen täytössä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa
•    valinta on ehdollinen siihen asti, kun valittu on toimittanut hyväksyttävän todistuksen terveydentilastaan sekä tuonut nähtäväksi hyväksyttävän rikosrekisteriotteen

Allekirjoitus

Hannamari Vänni, varhaiskasvatuspäällikkö

Organisaatiotieto

Henkilöstöpalvelut ja kohdennettu asiakastyö