§ 76 Varhaiskasvatuksen opettajan määräaikaiseen tehtävään valinta ajalle 01.08.2024-22.06.2025, Vaunukankaan päiväkoti

Lataa  Kuuntele 

TUUDno-2024-1372

Päätöspäivämäärä

28.6.2024

Päätöksen tekijä

Varhaiskasvatuspäällikkö

Päätöksen peruste

Tuusulan kunnan hallintosääntö, toimivalta henkilöstöasioissa.

 

Kuvaus

Varhaiskasvatuksen palvelualueella, Vaunukankaan päiväkodissa on vapautunut määräaikainen varhaiskasvatuksen opettajan tehtävä ajalle 1.8.2024-22.6.2025. Tieto varhaiskasvatuksen opettajan vakinaisen tehtävän vapautumisesta tuli 10.6.2024. Päiväkodissa oli ollut vakinaisen sekä määräaikaisen opettajan tehtävät auki 14.5-9.6 ja ne oli jouduttu täyttämään määräajaksi, koska tehtävään sopivia päteviä hakijoita ei ollut. Tämän vuoksi avoimeksi tullutta tehtävää ei laitettu ulkoiseen hakuun vaan tehtävä täytettiin määräaikaisella epäpätevällä sijaisella, joka oli osallistunut aiempiin hakuihin kohdistettuihin haastatteluihin.

Kelpoisuusvaatimuksena varhaiskasvatuksen opettajan tehtäviin on varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus. Kelpoisten hakijoiden puuttuessa voimme huomioida haussa myös ei-kelpoiset hakijat, jolloin tehtäviä voidaan täyttää määräaikaisesti vuoden ajaksi.

Päiväkodin johtaja Tiina Vesimäki ja varajohtaja Kaisa Suomalainen haastattelivat neljää varhaiskasvatuksen lastenhoitajan tehtävään hakenutta, mutta saatua tietoa hyödynnettiin avautuneeseen varhaiskasvatuksen opettajan tehtävään.

Hakemusten ja haastattelujen pohjalta tehdyn kokonaisarvion perusteella Vaunukankaan päiväkodin johtaja Tiina Vesimäki esittää tehtävään valittavaksi lastenohjaaja Mervi Kuuttia, joka arvioitiin tehtävään soveltuvimmaksi. 

Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät kunnallisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen, sekä Tuusulan kunnan palkkahinnoittelun 05VKA044 mukaisesti. Tehtäväkohtainen palkka on 2944,29 €/kk. Tämän lisäksi mahdollisesti maksetaan KVTES:n mukainen kokemuslisä erillisen hakemuksen perusteella.

Tehtävässä noudatetaan viiden kuukauden koeaikaa. Valinta on ehdollinen siihen asti, kun valittu on tuonut nähtäväksi hyväksyttävän rikosrekisteriotteen.

 

Päätös

Päätän Vaunukankaan päiväkodin johtaja Tiina Vesimäen esityksestä, että 
•    Vaunukankaan päiväkodin varhaiskasvatuksen opettajan määräaikaiseen tehtävään ajalle 01.08.2024-22.06.2025 valitaan lastenohjaaja Mervi Kuutti.
•    tehtävän palkkaus määräytyy kunnallisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen, sekä Tuusulan kunnan palkkahinnoittelun 05VKA044 mukaisesti siten, että tehtäväkohtainen palkka on 2944,29 €/kk
•    tehtävän täytössä noudatetaan viiden kuukauden koeaikaa
•    valinta on ehdollinen siihen asti, kun valittu on tuonut nähtäväksi hyväksyttävän rikosrekisteriotteen.

Allekirjoitus

Hannamari Vänni, varhaiskasvatuspäällikkö

Organisaatiotieto

Henkilöstöpalvelut ja kohdennettu asiakastyö