§ 10 Häriskiventie, tilapäisten pysäköintikielto- ja nopeusrajoitusaluemerkkien lisääminen

Lataa  Kuuntele 

TUUDno-2024-1361

Päätöspäivämäärä

24.6.2024

Päätöksen tekijä

Liikenneinsinööri

Päätöksen peruste

Tuusulan kunnan hallintosääntö, erityiset toimivaltuudet, yhdyskuntatekniikka

Kuvaus

Häriskiventie on katu Häriskiven uudella asuinalueella Vaunukankaan pohjoispuolella. Häriskiventie erkanee Hämeentiestä (mt 45) länteen.

Häriskiventiellä on toistaiseksi käytössä tilapäinen katujärjestely. Selkeytetään Häriskiventielle esittämilläni C38 Pysäköinti kielletty -merkeillä katukäytävän väliaikaisen katujärjestelyn ajokaistaopastauluun sisällytettyjen pysäköintikieltomerkkien tarkoitusta. Esitän myös, että alueelle merkitään 30 km/h nopeusrajoitusalue toistaiseksi ennen kuin Häriskiventielle toteutetaan katusuunnitelmassa esitetyt järjestelyt. Nopeusrajoitusalue merkitään Häriskiventien itäpäähän lisättävillä C34 Nopeusrajoitusalue- ja C35 Nopeusrajoitusalue päättyy -merkeillä. Liikennemerkkien sijoittamiskohdat on esitetty liitteen liikennemerkkisuunnitelmassa. Liikennemerkit toteutetaan normaalikokoisina.

Lisätiedot: Jouni Rintanen, p. 040 314 3570, jouni.rintanen@tuusula.fi

Päätös

Liikennesuunnittelijan esityksestä päätän, että Häriskiventiellä toteutetaan edellä ja liitesuunnitelmassa esitetyt tilapäiset liikennemerkkijärjestelyt.

Liikennemerkkien hankkimisesta ja asentamisesta vastaavat työnjohtajat Keijo Salminen, p. 040 314 4508, keijo.salminen@tuusula.fi / Antti Kyynäräinen, p. 040 314 4506, antti.kyynarainen@tuusula.fi. Liikennemerkkien poistamisesta tehdään myöhemmin erillinen päätös.

Kun liikennemerkit on asennettu, tulee siitä ilmoittaa tekniselle avustajalle Anne Paakkiselle, p. 040 314 3571, anne.paakkinen@tuusula.fi.

Allekirjoitus

Jukka-Matti Laakso, liikenneinsinööri

Organisaatiotieto

Yhdyskuntatekniikka