§ 28 Erilliskorvaus Tuusulanjärven kampuksen muutto

Lataa  Kuuntele 

TUUDno-2024-1376

Päätöspäivämäärä

25.6.2024

Päätöksen tekijä

Henkilöstöjohtaja

Päätöksen peruste

Hallintosäännön toimivaltataulukko 2: henkilöstöasiat, lisävastuista johtuvista erillispalkkioista viranhaltijoiden ja työntekijöiden osalta päättää henkilöstöjohtaja

Kuvaus

Tuusulanjärven kampuksen rakennushankkeen vuoksi opetus ja koulun väistötilat on jouduttu siirtämään nykyisestä sijainnistaan pois. Lukuvuoden 2024-25 alusta opetus siirretään uuteen Tuusulanjärven kouluun.

Kunta on sopinut maksavansa opettajille muuttokorvausta 20 euroa/tunti siitä työstä, jota he tekevät koulun välineistön pakkaamisen ja purkamisen yhteydessä omien normaaliin palkkaan kuuluvien työtuntien ulkopuolella. Liitteenä olevassa yhteenvedossa on huomioitu Kirkonkylän koulun välineistön ja materiaalin pakkaaminen väistötiloista, jonka jälkeen ne siirretään Tuusulanjärven kampukselle. Tavarat puretaan laatikoista heinä-elokuussa ja tästä muuttotyöstä tehdään erillinen päätös.

Yhteensä muuttoon on osallistunut 11 opettajaa, joille maksetaan muuttokorvausta 20 euroa/tunti kunnan vakiintuneen käytännön mukaisesti. Korvausten yhteissumma on 740 euroa.

Päätös

Päätän, että muuttokorvausta maksetaan muuttoon osallistuneille opettajille 20 eruroa/tunti kunnan vakiintuneen käytännön mukaisesti. Korvausten yhteissumma on 740 euroa. 

Allekirjoitus

Antti-Pekka Röntynen, vs. henkilöstöjohtaja

Organisaatiotieto

Henkilöstöpalvelut ja kohdennettu asiakastyö