§ 60 Peltokaaren päiväkodin AV-kalustehankinta Tuusulan kasvatus- ja sivistystoimeen

Lataa  Kuuntele 

TUUDno-2024-1280

Päätöspäivämäärä

30.5.2024

Päätöksen tekijä

Sivistysjohtaja

Päätöksen peruste

Hallintosäännön hankintoja koskevan toimivaltataulukon mukaan toimialajohtaja päättää hankinnoista, joiden arvo alittaa 200 000 euroa. 

 

Kuvaus

Peltokaaren päiväkodin AV-kalustuksen tarjouspyyntö tehtiin puitesopimustoimittajalle toukokuussa 2024 ja toimittaja teki tarjouksen. Tarjous pyydettiin kaikissa kategorioissa ja kaikkiin tiloihin eli kokonaisratkaisu AV-kalustuksen osalta. Av-kalustuksen valintaan vaikuttivat käyttäjät kokeiluiden perusteella sekä aiemmat päiväkotikohteet. Sähkö- ja av-suunnittelun kanssa on varmistettu laitteiden toimivuus suunnitelmien näkökulmasta. Lisäksi puitesopimustoimittaja on tarkentanut ja suositellut laitteita toimivuuden, hinnan sekä saatavuuden osalta.

Puitesopimustoimittaja on antanut tarjouksen (Liite). Hankinnan kokonaisarvo on 74 113,04 (alv 0%). Tarjous sisältää kokonaisratkaisun AV-kalustuksen osalta eli laitteet ja asennukset kaikkiin tiloihin sekä perehdyttämisen ja käyttökoulutukset. Hankintaan on varattu rahat vuoden 2024 talousarviossa sivistyksen leasing-osuuteen. Tilaus tehdään puitesopimustoimittajalta Tieran verkkokaupan kautta ja hankinta rahoitetaan 3StepIT:n vuokraleasingilla 60kk:n vuokra-ajalla. Puitesopimustoimittaja Tieran verkkokauppa on kuntien Tieran kilpailuttama yhteishankintakanava ICT-laitteille, -ohjelmistoille ja -palveluille. Tieran verkkokaupan toimittajana toimii tämän sopimuskauden aikana Atea Finland oy.

Laitteet toimitetaan ja asennetaan suoraan Peltokaaren päiväkotiin kesän 2024 aikana.

Lisätiedot

Pedagoginen ICT-asiantuntija Arttu Tirkkonen. arttu.tirkkonen@tuusula.fi,puh. 0403144462

      

Päätös

Päätän edellä kuvatuin perustein, että Tuusulan Sivistyksen toimialue hankkii liitteenä olevan tarjouksen mukaisen AV-kalustuksen Peltokaaren päiväkotiin. Hankinnan kokonaisarvo on 74 113,04 (alv 0%)

Tilaus tehdään puitesopimustoimittajalta Tieran verkkokaupan kautta ja hankinta rahoitetaan 3StepIT:n vuokraleasingilla 60kk:n vuokra-ajalla.

Allekirjoitus

Tiina Simons, sivistysjohtaja

Organisaatiotieto

Sivistys