§ 26 Henkilöstön kehittämispäällikön tehtävään valinta 26.8.2024 alkaen toistaiseksi, henkilöstöpalvelut

Lataa  Kuuntele 

TUUDno-2024-1471

Päätöspäivämäärä

20.6.2024

Päätöksen tekijä

Henkilöstöjohtaja

Päätöksen peruste

Tuusulan kunnan hallintosääntö,​ toimivalta henkilöstöasioissa.

Rekrytointilupa 13.5.2024.

Kuvaus

Henkilöstöpalveluissa on ollut avoimena henkilöstön kehittämispäällikön tehtävä,​ johon tuli 72 hakemusta. Tämä tehtävä on ollut julkisesti haettavana vakinaista täyttämistä varten ajalla 14.-29.5.2024 kunnan verkkosivuilla,​ työ-​ ja elinkeinotoimiston (TE-​palvelut.fi) sekä Rekrytointi.com -​verkkosivuilla.

Toimen kelpoisuusvaatimuksena on ollut soveltuva korkeakoulututkinto, työkokemus osaamisen kehittämisestä ja henkilöstöasioista, sujuvat tietotekniset taidot, oma-aloitteinen työskentelyote, hyvät yhteistyö-, vuorovaikutus- ja organisointitaidot sekä valmius esiintyä ja kouluttaa henkilöstöä.

Hakemusten ja haastattelujen pohjalta tehdyn kokonaisarvion perusteella työsuojelupäällikkö Ninni Korhonen esittää, että tehtävään valitaan kauppatieteiden maisteri (KTM) Tuomas Telin, joka arvioitiin tehtävään soveltuvimmaksi. 

Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät kunnallisen KVTES henkilöstön virka-​ ja työehtosopimuksen palkkahinnoittelun HALTUU1TU7 mukaisesti. Tehtäväkohtainen palkka on 4175,42 €/kk. Tämän lisäksi mahdollisesti maksetaan KVTES:n mukainen kokemuslisä erillisen hakemuksen perusteella.

Toimessa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Päätös

Päätän työsuojelupäällikkö Ninni Korhosen esityksestä,​ että 

  • Henkilöstöpalveluiden henkilöstön kehittämispäällikön tehtävään valitaan kauppatieteiden maisteri Tuomas Telin 26.8.2024 lukien
  • Palkkaus määräytyy kunnallisen henkilöstön virka-​ ja työehtosopimuksen palkkahinnoittelun HALTUU1TU7 mukaisesti. Tehtäväkohtainen palkka on 4175,42
  • Tehtävän täytössä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa

Allekirjoitus

Satu Kuivasto, henkilöstöjohtaja

Organisaatiotieto

Henkilöstöpalvelut ja kohdennettu asiakastyö