§ 3 kuvataiteen päätoiminen opettaja, Tuusulan Opisto (Tuusulan kuvataidekoulu)

Lataa  Kuuntele 

TUUDno-2024-1333

Päätöspäivämäärä

19.6.2024

Päätöksen tekijä

Kulttuuri- ja museotoimenjohtaja

Päätöksen peruste

Tuusulan kunnan hallintosääntö, toimivalta henkilöstöasioissa.

Rekrytointilupa pvm 10.4.2024

Kuvaus

Tuusula opistossa on vapautunut kuvataiteen päätoiminen opettajan tehtävä. Rekrytointilupa uuden henkilön rekrytoimiseksi on saatu 10.4.2024. 

Tehtävä on ollut julkisesti haettavana vakinaista täyttämistä varten ajalla 15.04.- 29.04.2024 kunnan verkkosivuilla, työ- ja elinkeinotoimiston (TE-palvelut.fi) sekä Rekrytointi.com -verkkosivuilla. 

Kelpoisuusehtona virkaan on opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista asetetun asetuksen 14.12.1998/986 18§ mukainen vapaan sivistystyön opettajan kelpoisuus: soveltuva korkeakoulututkinto sekä vähintään 35 opintoviikon tai 60 opintopisteen laajuiset opettajan pedagogiset opinnot. 

Määräaikaan mennessä tehtäväää haki 20 hakijaa, joista kelpoisuusehdot täyttäviä oli 12. Hakijoista yksi perui hakemuksensa. Rehtori Timo Rusanen, suunnittelijaopettaja Laura Nurro ja opistosihteeri Heidi Pajamäki haastattelivat hakijoista 4.

Hakemusten ja haastattelujen pohjalta tehdyn kokonaisarvion perusteella rehtori Timo Rusanen esittää tehtävään valittavaksi taiteen maisteri, taidekasvatus Raisa Heliniä, joka arvioitiin tehtävään soveltuvimmaksi. 

Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät kunnallisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen sekä Tuusulan kunnan palkkahinnoittelun 40604006 mukaisesti. Tehtäväkohtainen palkka on 2813,71 €/kk. Tämän lisäksi mahdollisesti maksetaan OVTES:n mukainen kokemuslisä erillisen hakemuksen perusteella.

Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Valinta on ehdollinen siihen asti, kun valittu on toimittanut hyväksyttävän todistuksen terveydentilastaan. 

Päätös

Päätän Tuusula opiston rehtori Timo Rusasen esityksestä, että Tuusula opiston kuvataiteen päätoiminen opettajan tehtävään valitaan taiteen maisteri, taidekasvatus Raisa Helin 1.8.2024 alkaen
•    viran palkkaus määräytyy kunnallisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen sekä Tuusulan kunnan palkkahinnoittelun 40604006 mukaisesti siten, että tehtäväkohtainen palkka on 2813,71 €/kk
•    tehtävän täytössä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa
•    valinta on ehdollinen siihen asti, kun valittu on toimittanut hyväksyttävän todistuksen terveydentilastaan

Allekirjoitus

Katri Rahkola, vs. kulttuuri- ja museotoimen johtaja

Organisaatiotieto

Henkilöstöpalvelut ja kohdennettu asiakastyö