§ 18 Kertapalkkion maksaminen, Monetra-projekti

Lataa  Kuuntele 

TUUDno-2024-1011

Päätöspäivämäärä

23.5.2024

Päätöksen tekijä

Kansliapäällikkö

Päätöksen peruste

Tuusulan kunnan hallintosääntö, toimivalta henkilöstöasioissa.

Kuvaus

Tuusulan kunta siirtyi 1.4.2024 Monetra Oulu Oy:n asiakkaaksi. Monetran palveluihin ja talouden ja HR:n järjestelmiin siirtymisen käyttöönottoprojekti on ollut kokonaisuudessaan onnistunut. Onnistumista on tarkasteltu niin aikataulullisesti kuin laadullisesti. Kun huomioidaan myös sisäisen tarkastuksen esille tuomat havainnot ennen käyttöönottoprojektin toteutumista sekä ohjausryhmän tunnistamat riskit, on projekti onnistunut tavoitteiden mukaisesti ja ilman arvioituja riskeien realisoitumista.

Monetra- projektille ei palkattu tai osoitettu ylimäärästä henkilöstö- tai konsulttiresurssia, vaan kaikki projektiin osallistuneet työntekijät ovat osallistuneet projektiin oman tehtävänsä ohella. Projektin ohjausryhmän puheenjohtaja, henkilöstöjohtaja esittää, että henkilöille, jotka ovat käyttäneet merkittävän määrän työaikaa projektiin, maksetaan kertapalkkio. Kertapalkkion kriteereissä on otettu huomioon osallistumisen kesto projektiin, käytetty työaika sekä vastuu projektissa.

Kertapalkkio jaetaan 67:lle henkilölle ja niiden yhteissumma on 15 700 euroa.

Henkilöstöjohtaja Satu Kuivasto esittää Monetra-projektiin osallistuneille kertapalkkiota liitteenä olevan esityksen mukaisesti. 

Päätös

Päätän, että kertapalkkio maksetaan Monetra-projektiin osallistuneille henkilöstöjohtaja Satu Kuivaston, liitteenä olevan, esityksen mukaisesti.

Allekirjoitus

Markku Vehmas, vt. kansliapäällikkö

Organisaatiotieto

Henkilöstöpalvelut ja kohdennettu asiakastyö