§ 16 Erilliskorvaus kulttuuri- ja museotoimen johtajan sijaistamisesta

Lataa  Kuuntele 

TUUDno-2024-1106

Päätöspäivämäärä

20.5.2024

Päätöksen tekijä

Palvelussuhdepäällikkö

Päätöksen peruste

Tuusulan kunnan hallintosääntö, toimivalta henkilöstöasioissa.

Henkilöstöjohtajan toimivaltaan hallintosäännössä määriteltyjen päätösten delegointi palvelussuhdepäällikölle 1.11.2021 alkaen (henkilöstöjohtaja 31.10.2021 § 91)

Kuvaus

Kulttuuri- ja museotoimen johtaja Ulla Kinnunen on virkavapaalla 26.4.2024 - 4.8.2024 välisen ajan. Osa kulttuuri- ja museotoimen johtajan tehtävistä siirretään intendentti ***** Kinnusen virkavapaan ajaksi. Sijaisuuden aikana Koskenrannan tehtäviksi siirtyyi mm. esimiestehtävät koko kulttuuripalveluiden osalta, johtoryhmätyöskentely  ja lautakuntavalmistelu sekä laskujen hyväksyntä ja talousseuranta.

***** jatkaa sijaisuuden ajan intendentin tehtävässä ja hoitaa kulttuuri- ja museotoimenjohtajan sijaisuutta oman tehtävän ohella. 

Kulttuuri- ja museotoimen johtajan sijaistaminen yli 2 viikon ajan lisää oleellisesti intendentti ***** tehtävän vaativuutta ja sen vuoksi sivistysjohtaja Tiina Simons esittää, että ***** maksetaan 300€/kk korvauksena kulttuuri- ja museotoimen johtajan tehtävien hoitamisesta ajalla 26.4.-4.8.2024. Tämän lisäksi Kinnusen vuorotteluvapaan sijaiseksi on palkattu museoamanuenssi, joka hoitaa osittain ***** tehtäviä, mikä vapauttaa***** aikaresurssia sijaistuksen tekemiseen.

Päätös

Päätän sivistysjohtaja Tiina Simonsin esityksestä, että intendentti *****maksetaan oman työn ohella tehtävästä kulttuuri- ja museotoimen johtajan sijaistamisesta aiheutuvasta lisätyöstä erilliskorvausta 300 €/kk ajalla 26.4. - 4.8.2024.

Allekirjoitus

Sirkku Johansson, palvelussuhdepäällikkö

Organisaatiotieto

Henkilöstöpalvelut ja kohdennettu asiakastyö