§ 61 Oman auton käyttöoikeus, maanmittausharjoittelija

Lataa  Kuuntele 

TUUDno-2024-1117

Päätöspäivämäärä

16.5.2024

Päätöksen tekijä

Kuntakehitysjohtaja

Päätöksen peruste

Tuusulan kunnan hallintosääntö, toimivalta henkilöstöasioissa.

Kuvaus

Henkilöstöopas kohta 3. palvelussuhdeasiat, oman auton käyttöoikeus mukaan: 
"Kunnan palveluksessa olevalle voidaan myöntää oman auton käyttöoikeus virka- ja työmatkoille sekä vastaavasti korvaus oman auton käytöstä. Käyttöoikeutta on anottava kirjallisesti toimialajohtajalta. Ajopäiväkirjaan on merkittävä matkan tarkoitus, matkustusreitti, kellonajat ja kilometrimäärät ja se toimitetaan esimiehelle tarkistettavaksi matkalaskun hyväksymisen yhteydessä. Ajopäiväkirjaa voidaan pitää paperisena tai Monetra M2- järjestelmässä. Matkalaskut tulee tehdä esihenkilölle maksatusta varten 2 kk:n kuluessa matkan suorittamisesta. Kilometrikorvaukset haetaan maksettavaksi Monetra M2 kautta."

Tuusulan kunnan hallintosäännön mukaan toimialajohtaja päättää oman auton käyttöoikeudesta työ- ja virkamatkoilla.

Maanmittausharjoittelija ***** on anonut ja lähiesimies maanmittausinsinööri Janne Tuovila on puoltanut oman auton käyttöoikeutta työtehtävien hoitamista varten siten, että se on voimassa työsuhteen ajan.

Matkat korvataan voimassaolevien yleisten korvausperiaatteiden mukaisesti. Kilometrikorvauksien veloittamisen edellytyksenä on, että matkoista pidetään erillistä ajopäiväkirjaa, johon merkitään matkan tarkoitus, kohde, aika ja ajetut kilometrit.

Päätös

Päätän myötää oman auton käyttöoikeuden Paula Paljakalle asiaselostuksen mukaisesti työtehtävien hoitamista varten siten, että se on voimassa työsuhteen ajan.

Allekirjoitus

Pirjo Sirén, kuntakehitysjohtaja

Organisaatiotieto

Kasvu ja ympäristö