§ 13 Erilliskorvaus rehtorin sijaistamisesta

Lataa  Kuuntele 

TUUDno-2024-793

Päätöspäivämäärä

26.4.2024

Päätöksen tekijä

Palvelussuhdepäällikkö

Päätöksen peruste

Tuusulan kunnan hallintosääntö, toimivalta henkilöstöasioissa.

Henkilöstöjohtajan toimivaltaan hallintosäännössä määriteltyjen päätösten delegointi palvelussuhdepäällikölle 1.11.2021 alkaen (henkilöstöjohtaja 31.10.2021 § 91)

Kuvaus

Kolsan koulun rehtori Mervi Heikkinen on virkavapaalla 1.4.2024 - 30.6.2025 välisen ajan. Rehtorin tehtävät siirretään 1.4.-31.7.2024 ajalle apulaisrehtori *****. ***** huolehtii mm. koulun arjen sujumisesta ja turvallisuudesta, henkilöstön ja huoltajien viestinnästä, oppilaiden ja henkilöstön asioiden hoitamisesta sekä lukukauden päättymiseen liittyvien tehtävien hoitamisesta. Kevätlukukauden päätös pitää sisällään koulun päivittäisen toiminnan organisoinnin lisäksi mahdollisia rekrytointeja sekä tulevan lukuvuoden suunnittelua. Sijaisten hankkiminen siirretään pois apulaisrehtorilta yhdelle koulun opettajista ja tästä sovitaan erikseen kyseisen henkilön kanssa. ***** jatkaa sijaisuuden ajan luokanopettajan virassa ja koulun keskeytysaikana hän huolehtii vain koulun akuuteista tehtävistä, joita on todennäköisimmin kesäkuun ensimmäisellä viikolla.

 

Rehtorin sijaistaminen yli 2 viikon ajan lisää oleellisesti apulaisrehtori ***** tehtävän vaativuutta ja sen vuoksi opetuspäällikkö Markus Torvinen esittää, että ***** maksetaan vararehtorikorvauksen lisäksi 300€/kk korvauksena rehtorin tehtävien hoitamisesta ajalla 1.4.-30.6.2024. Lisäksi Kolsan ja Lepolan koululle palkataan yhteinen resurssiopettaja, joka vapauttaa Kolsan ja Lepolan koulujen rehtoria sijaistavia opettajia opetustyöstä viikon aikana siten, että työtehtävien tekemiseen on myös aikaresurssia.

Päätös

Päätän opetuspäällikkö Markus Torvisen esityksestä, että apulaisrehtori********** maksetaan rehtorin sijaistamisesta aiheutuvasta lisätyöstä erilliskorvausta 300 €/kk ajalla 1.4. - 30.6.2024.

Allekirjoitus

Sirkku Johansson, palvelussuhdepäällikkö

Organisaatiotieto

Henkilöstöpalvelut ja kohdennettu asiakastyö