§ 62 LVI-tarkastajan virkaan valinta, rakennusvalvonta

Lataa  Kuuntele 

TUUDno-2024-1119

Päätöspäivämäärä

17.5.2024

Päätöksen tekijä

Kuntakehitysjohtaja

Päätöksen peruste

Tuusulan kunnan hallintosääntö, toimivalta henkilöstöasioissa.

Valtuusto 11.12.2023 §168 työsopimussuhteisten tehtävien käyttöönotto vuonna 2024.

Kuvaus

Tuusulan kunnan valtuusto on myöntänyt 11.12.2023 kasvun ja ympäristön toimialueen rakennusvalvonnan palvelualueelle LVI-tarkastajan viran.

Virka on ollut julkisesti haettavana vakinaista täyttämistä varten ajalla 8.-28.4.2024 kunnan verkkosivuilla, työ- ja elinkeinotoimiston (TE-palvelut.fi) sekä Rekrytointi.com -verkkosivuilla. 

Viran kelpoisuusvaatimuksena on vähintään LVI-insinööri (vanha opistotaso tai AMK) koulutus. Hakijalla tulee olla vankka kokemus talotekniikan suunnittelusta ja asennustyön valvontaan liittyvistä tehtävistä. Ajokortti vaaditaan ja viran hoito edellyttää oman auton käyttöä. Hakijalla tulee olla hyvät yhteistyö- ja asiakaspalvelutaidot, oma-aloitteisuutta ja kykyä itsenäiseen työhön. Hakijan tulee tuottaa tekstiä hyvällä suomenkielellä. 

Määräaikaan mennessä virkaa haki viisi hakijaa, joista kaksi täytti kelpoisuusvaatimukset. Johtava rakennustarkastaja Johanna Aho ja tarkastusinsinööri Jari Hämäläinen haastattelivat nämä kaksi hakijaa.

Hakemusten ja haastattelujen pohjalta tehdyn kokonaisarvion perusteella johtava rakennustarkastaja Johanna Aho esittää virkaan valittavaksi lvi-insinööri Jukka-Pekka Nissisen, joka arvioitiin virkaan soveltuvimmaksi. Toinen haastateltu lvi-insinööri Hannu Onkamo valitaan varasijalle. 

Palkkaus ja palvelussuhteen muut ehdot määräytyvät kunta-alan teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (TS) sekä Tuusulan kunnan työnvaativuuden arvioinnin (TVA) mukaan. Tehtäväkohtainen palkka on 3910 e/kk. Tämän lisäksi maksetaan TS:n mukainen kokemuslisä erillisen hakemuksen perusteella. Palvelussuhteessa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Valinta on ehdollinen siihen asti, kun valittu on toimittanut hyväksyttävän todistuksen terveydentilastaan.

Päätös

Päätän johtavan rakennustarkastaja Johanna Ahon esityksestä, että 

  • rakennusvalvonnan LVI-tarkastajan virkaan valitaan lvi-insinööri Jukka-Pekka Nissinen 1.7.2024 lukien. Varasijalle valitaan lvi-insinööri Hannu Onkamo.
  • viran palkkaus määräytyy kunta-alan teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (TS) sekä Tuusulan kunnan työnvaativuuden arvioinnin (TVA) mukaisesti siten, että tehtäväkohtainen palkka on 3910 e/kk
  • viran täytössä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa
  • valinta on ehdollinen siihen asti, kun valittu on toimittanut hyväksyttävän todistuksen terveydentilastaan.

Allekirjoitus

Pirjo Sirén, kuntakehitysjohtaja

Organisaatiotieto

Kasvu ja ympäristö