§ 45 Hankekehityspäällikön tehtävään valinta

Lataa  Kuuntele 

TUUDno-2024-512

Päätöspäivämäärä

10.4.2024

Päätöksen tekijä

Kuntakehitysjohtaja

Päätöksen peruste

Tuusulan kunnan hallintosääntö, toimivalta henkilöstöasioissa

Kansliapäällikön rekrytointilupa 7.2.2024

Kuvaus

Kasvu ja ympäristö -​toimialueella, elinkeino, asuminen ja kehittäminen -​palvelualueen elonkeinopalvelut-yksikössä on vapautunut hankekehityspäällikön toimi irtisanoutumisesta johtuen.

Toimi on ollut julkisesti haettavana vakinaista täyttämistä varten ajalla 7.2.-3.3.2024 kunnan verkkosivuilla, työ- ja elinkeinotoimiston (TE-palvelut.fi) sekä Rekrytointi.com -verkkosivuilla. 

Toimen kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto. Lisäksi tulee olla kokemusta asumisen kehittämishankkeiden kehittämisestä ja koordinoinnista.

Määräaikaan mennessä toimea haki 18 henkilöä. Haastateltaviksi valittiin hakemusten perusteella 5 henkilöä, joista 2 perui haastattelun.

Hakijat haastateltiin 20.3. ja 27.3.2024, haastattelijoina toimivat toimialuejohtaja Pirjo Sirén, elinvoimajohtaja Kristiina Salo ja tontti-insinööri Olli-Pekka Mikkonen. 

Hakemusten ja haastattelujen pohjalta tehdyn kokonaisarvion perusteella valtiotieteiden maisteri Mirka Härkönen on arvioitu tehtävään soveltuvimmaksi.

Palkkaus ja työsuhteen muut ehdot määräytyvät kunta-alan yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaan. Hankekehityspäällikön tehtäväkohtainen palkka on 4971,03 €/kk. Lisäksi voidaan maksaa työkokemuslisää, joka on 3 % tai 8 % tehtäväkohtaisesta palkasta. Toistaiseksi voimassa olevassa työsuhteessa noudatetaan enintään kuuden kuukauden koeaikaa.

 

Päätös

Päätän, että

  • hankekehityspäällikön toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen valitaan Mirka Härkönen
  • palkkaus ja palvelussuhteen muut ehdot määräytyvät kunta-alan yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaan. Hankekehityspäällikön tehtäväkohtainen palkka on 4971,03 €/kk.
  • tehtävän täytössä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. 

Allekirjoitus

Pirjo Sirén, kuntakehitysjohtaja

Organisaatiotieto

Kasvu ja ympäristö