§ 68 Lukion päätoimisen tuntiopettajan virkaan valinta 1.8.2024 alkaen toistaiseksi, Tuusulan lukio, Jokelan toimipiste

Lataa  Kuuntele 

TUUDno-2024-722

Päätöspäivämäärä

10.4.2024

Päätöksen tekijä

Opetuspäällikkö

Päätöksen peruste

Tuusulan kunnan hallintosääntö, toimivalta henkilöstöasioissa.

Rekrytointilupa 26.1.2024

Kuvaus

Opetuksen palvelualueella, Tuusulan lukiossa, Jokelan toimipisteessä on vapautunut lukion päätoimisen tuntiopettajan (Englanti+ranska) virka. Rekrytointilupa uuden henkilön rekrytoimiseksi on saatu 26.1.2024 opetuspäällikön päätöksellä. 

Virka on ollut julkisesti haettavana vakinaista täyttämistä varten ajalla 16.02.-03.03.2024 kunnan verkkosivuilla, työ- ja elinkeinotoimiston (TE-palvelut.fi) sekä Rekrytointi.com -verkkosivuilla. 

Opettajan kelpoisuudet määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 mukaisesti. 

Määräaikaan mennessä virkaa haki 17 hakijaa, joista kelpoisuusehdot täyttäviä oli 15. Hakijoista yksi perui hakemuksensa. Apulaisrehtori Kati Häyhä haastatteli hakijoista neljä.

Hakemusten ja haastattelujen pohjalta tehdyn kokonaisarvion perusteella apulaisrehtori Kati Häyhä esittää virkaan valittavaksi filosofian maisteri **********, joka arvioitiin virkaan soveltuvimmaksi. 

Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät kunnallisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen, sekä Tuusulan kunnan palkkahinnoittelun 40407037 mukaisesti. Tehtäväkohtainen palkka on 3 348,60 €/kk. Tämän lisäksi mahdollisesti maksetaan OVTES:n mukainen kokemuslisä erillisen hakemuksen perusteella.

Virassa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Valinta on ehdollinen siihen asti, kun valittu on toimittanut hyväksyttävän todistuksen terveydentilastaan 30 pv sisällä tehtävän aloituksesta sekä tuonut nähtäväksi hyväksyttävän rikosrekisteriotteen. 

Päätös

Päätän Tuusulan lukion, Jokelan toimipisteen apulaisrehtori Kati Häyhän esityksestä, että 
•   Tuusulan lukion, Jokelan toimipisteen lukion päätoimisen tuntiopettajan virkaan valitaan filosofian maisteri ********** 1.8.2024 lukien. 
•    viran palkkaus määräytyy kunnallisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen, sekä Tuusulan kunnan palkkahinnoittelun 40407037 mukaisesti siten, että tehtäväkohtainen palkka on 3 348,60 €/kk
•    viran täytössä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa
•    valinta on ehdollinen siihen asti, kun valittu on toimittanut hyväksyttävän todistuksen terveydentilastaan 30 pv sisällä tehtävän aloituksesta sekä tuonut nähtäväksi hyväksyttävän rikosrekisteriotteen

Allekirjoitus

Markus Torvinen, opetuspäällikkö

Organisaatiotieto

Henkilöstöpalvelut ja kohdennettu asiakastyö