§ 1 Kiinteistönhoitajan tehtävään valinta, kiinteistön ylläpito 17.6.2024 alkaen toistaiseksi

Lataa  Kuuntele 

TUUDno-2024-931

Päätöspäivämäärä

2.5.2024

Päätöksen tekijä

Kiinteistönhoitopäällikkö

Päätöksen peruste

Tuusulan kunnan hallintosääntö, toimivalta henkilöstöasioissa.

Kansliapaäällikön rekrytointilupa 6.11.2023.

Kuvaus

Kasvu ja ympäristö -​toimialueella, tilapalvelut -​palvelualueen kiinteistöjen ylläpito -yksikössä on vapautunut kiinteistönhoitajan toimi.

Toimi on ollut julkisesti haettavana vakinaista täyttämistä varten ajalla 12.3.-5.4.2024 kunnan verkkosivuilla, työ- ja elinkeinotoimiston (TE-palvelut.fi) sekä Rekrytointi.com -verkkosivuilla. 

Toimen kelpoisuusvaatimuksena on kiinteistönhoitajan tai teknisen kiinteistönhoitajan ammattitutkinto tai toisen asteen talotekninen perus- tai ammattitutkinto. Lisäksi tulee olla vähintään 3 vuoden työkokemus kiinteistöjen teknisistä huoltotöistä. 

Määräaikaan mennessä toimea haki 11 henkilöä. Haastateltaviksi valittiin hakemusten perusteella 4 henkilöä, joista 1 perui haastatteluun tulon.

Hakijat haastateltiin 10.4. - 18.4.2024, haastattelijoina toimivat kiinteistönhoitopäällikkö Mika Savola ja kiinteistönhoidon esihenkilö Suvi Halla

Hakemusten ja haastattelujen pohjalta tehdyn kokonaisarvion perusteella Toni Danielsson on arvioitu tehtävään soveltuvimmaksi.

Palkkaus ja työsuhteen muut ehdot määräytyvät kunta-alan teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (TS) sekä Tuusulan kunnan työnvaativuuden arvioinin (TVA) mukaan. Kiinteistönhoitajan tehtäväkohtainen palkka on 2473,01 €/kk.  Toistaiseksi voimassa olevassa työsuhteessa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Päätös

Päätän, että

  • kiinteistönhoitajan toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen valitaan Toni Danielsson
  • palkkaus ja palvelussuhteen muut ehdot määräytyvät kunta-alan teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (TS) mukaan. Kiinteistönhoitajan tehtäväkohtainen palkka on 2473,01 €/kk.
  • tehtävän täytössä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. 

Allekirjoitus

Mika Savola, kiinteistönhoitopäällikkö

Organisaatiotieto

Tilapalvelut