§ 1 Sarsalanojan ja Pelinojan valuma-aluesuunnittelu

Lataa  Kuuntele 

TUUDno-2024-413

Päätöspäivämäärä

25.4.2024

Päätöksen tekijä

Ympäristönsuojelupäällikkö

Päätöksen peruste

Hallintosääntö 1.1.2019, päätösvalta hankinta-asioissa.

Kuvaus

Hankinnan kohteena on Tuusulanjärven Valuma-alueella sijaitsevien Sarsalanojan ja Pelinojan Valuma-alueiden vesiensuojelun yleissuunnitelma.

Kyseessä oli kansallisen kynnysarvon alittava pienhankinta ja hankintamenettelynä käytettiin rajoitettua menettelyä. Tarjouspyyntö lähetettiin seuraaville yrityksille; Sitowise, Palustrine ja Kosteikkomaailma.

Tarjouksia saatiin määräaikaan 2.4.2024 mennessä yksi (1) kappale: Kosteikkomaailma. Tarjouspyyntöön liittyviä lisätietokysymyksiä oli mahdollisuus esittää 22.3.2024 saakka. Yhtään lisätietokysymystä ei määräaikaan mennessä saapunut. Tarjousten avaamisen jälkeen suoritettiin määräajassa saapuneiden tarjousten tarkistus ja arviointi. Saapunut tarjous oli tarjouspyynnön mukainen ja täytti tarjouspyynnössä vaaditut ehdot.

Hankinnan ratkaisuperusteena oli kokonaistaloudellinen edullisuus, halvin kokonaishinta. Tarjouksessa tuli esittää Sarsalanojan ja Pelinojan kokonaishinnat eriteltyinä ja näiden yhteishinta oli tarjousten vertailuperuste. Tarjouspyynnössä oli mainittuna, että hankinta voidaan toteuttaa vain toisen alueen osalta, mikäli kustannukset ylittävät hankkeeseen varatun määrärahan.

Kosteikkomaailman tarjouksen mukainen hankinnan kokonaishinta on 11 500 euroa (Sarsalanoja 8 500€, Pelinoja 3000€)

Keski-Uudenmaan ympäristökeskus tilaa tarjouspyynnön mukaisen Sarsalanojan ja Pelinojan valuma-alueiden vesiensuojelun yleissuunnitelman Kosteikkomaailmalta hintaan 11 500 euroa (alv 0%).

Urakoitsijan kanssa tehdään kirjallinen hankintasopimus, kun hankintapäätös on saanut lainvoiman. Sopimus voidaan solmia aikaisintaan 14 päivän kuluttua siitä, kun asianosainen on saanut päätöksen valitusosoituksineen tiedoksi.

Lisätiedot: ympäristösuunnittelija Jaana Hietala, etunimi.sukunimi@tuusula.fi, 040 314 4703

Liitteet

Tarjouspyyntö ja avauspöytäkirja

Päätös

Päätän valita tarjouskilpailussa kokonaistaloudellisesti edullisimman, halvin hinta tarjouksen tehneen Kosteikkomaailman toteuttamaan Sarsalanojan ja Pelinojan valuma-alueiden vesiensuojelun yleissuunnitelman hinnalla 11 500 € (alv 0%).

 

Allekirjoitus

Tapio Reijonen, ympäristönsuojelupäällikkö

Organisaatiotieto

Keski-Uudenmaan ympäristökeskus