§ 47 Virantoimitusvelvollisuuden muutos

Lataa  Kuuntele 

TUUDno-2024-581

Päätöspäivämäärä

20.3.2024

Päätöksen tekijä

Opetuspäällikkö

Päätöksen peruste

Kunnallisesta viranhaltijasta annetun lain (11.4.2003/304) 23 §:n mukaan toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen ottamisesta päättävä kunnan viranomainen voi varattuaan viranhaltijalle tilaisuuden tulla kuulluksi päättää, että viranhaltijan virantoimitusvelvollisuutta muutetaan, jos toiminnan uudelleen järjestely tai muu perusteltu syy sitä edellyttää.

Tuusulan kunnan hallintosääntö, toimivalta henkilöstöasioissa.

Kuvaus

Virkasuunnitteluun liittyen on vuosittain tarvetta muuttaa joidenkin opettajien virantoimitusvelvollisuutta työkiertoon ilmoittautumisen perusteella siten, että virantoimituspaikka muuttuu koululta toiselle joko tilapäisesti tai toistaiseksi.

Vanhankylän koulussa opiskelee 47 oppilasta lukuvuotena 2024-25. Luokanopettajan virkoja on ensi syksystä alkaen kaksi aiemman kolmen sijaan oppilasmäärän vähentymisen vuoksi. Kolmas opettaja on näin tuntiopettajan vakansilla 16h/vko. Toinen luokanopettaja on juuri irtisanoutunut virastaan 1.8.2024 alkaen.

Kuluvana lukuvuotena luokanopettaja********** on ollut työnkierrossa Vanhankylän koulussa, omasta yksiköstään Lepolan koulusta. Työtehtävänsä ***** on hoitanut ansiokkaasti ja hän on myös pidetty työyhteisömme jäsen.

Rehtori Satu Lindqvist esittää, että Lepolan koulun luokanopettaja ***** virantoimitusvelvollisuutta muutetaan siten, että hän siirtyy Vanhankylän koulun luokanopettajan viranhaltijaksi 1.8.2024 alkaen. Luokanopettaja ***** on kuultu asiasta keskiviikkona 13.3.2024 ja hän olisi mielellään siirtymässä Vanhankylän koulun luokanopettajan tehtävään.

Päätös

Päätän ***** virantoimitusvelvollisuuden muuttamisesta asiaselostuksen mukaisesti 1.8.2024 alkaen.

 

Allekirjoitus

Markus Torvinen, opetuspäällikkö

Organisaatiotieto

Henkilöstöpalvelut ja kohdennettu asiakastyö