§ 4 Vadelmaviidanpolku, H24 Tekstillisen lisäkilven asettaminen

Lataa  Kuuntele 

TUUDno-2024-636

Päätöspäivämäärä

3.4.2024

Päätöksen tekijä

Liikenneinsinööri

Päätöksen peruste

Tuusulan kunnan hallintosääntö, erityiset toimivaltuudet, yhdyskuntatekniikka

Kuvaus

Vadelmaviidanpolku on umpikatu Rykmentinpuiston alueella. Vadelmaviidanpolku kuuluu osana Rykmentinpuiston pysäköintikieltoalueeseen. Vadelmaviidanpolulla esiintyy kuntalaispalautteiden ja maastokäyntien mukaan pysäköintiä, joka vaikeuttaa liikennöintiä ja estää pelastusajoneuvojen pääsyä kiinteistöille.

Liikenneturvallisuuden ja liikenteen sujuvuuden parantamiseksi sekä yleisen turvallisuuden lisäämiseksi esitän, että Vadelmaviidanpolun itäpäähän asetetaan H24 Tekstillinen lisäkilpi ”Pysäköintikieltoalue voimassa”. Lisäkilpi asennetaan olemassaolevan Moottorikäyttöisellä ajoneuvolla ajo kielletty -merkin ja sen alla olevan lisäkilven alapuolelle. Liikennemerkin sijoittamiskohta on esitetty liitteen liikennemerkkisuunnitelmassa. Liikennemerkki toteutetaan normaalikokoisena.

Lisätiedot: Jouni Rintanen, p. 040 314 3570, jouni.rintanen@tuusula.fi

Päätös

Liikennesuunnittelijan esityksestä päätän, että Vadelmaviidanpolun itäpäähän asetetaan H24 Tekstillinen lisäkilpi ”Pysäköintikieltoalue voimassa”. Merkkilisäys tehdään edellä esitetyn ja liikennemerkkisuunnitelman mukaisesti.

Liikennemerkin hankkimisesta ja asentamisesta vastaavat työnjohtajat Keijo Salminen, p. 040 314 4508, keijo.salminen@tuusula.fi / Antti Kyynäräinen, p. 040 314 4506, antti.kyynarainen@tuusula.fi.

Kun liikennemerkki on asennettu, tulee siitä ilmoittaa tekniselle avustajalle Anne Paakkiselle, p. 040 314 3571, anne.paakkinen@tuusula.fi.

Allekirjoitus

Jukka-Matti Laakso, liikenneinsinööri

Organisaatiotieto

Yhdyskuntatekniikka