§ 36 Luokanopettajan virkaan valinta 1.8.2024 alkaen toistaiseksi, Riihikallion koulu

Lataa  Kuuntele 

TUUDno-2024-452

Päätöspäivämäärä

7.3.2024

Päätöksen tekijä

Opetuspäällikkö

Päätöksen peruste

Tuusulan kunnan hallintosääntö, toimivalta henkilöstöasioissa.

Rekrytointilupa 21.12.2023

Kuvaus

Opetuksen palvelualueella, Riihikallion koulussa on vapautunut luokanopettajan virka. Rekrytointilupa uuden henkilön rekrytoimiseksi on saatu 21.12.2023. 

Virka on ollut julkisesti haettavana vakinaista täyttämistä varten ajalla 23.1.-6.2.2024 kunnan verkkosivuilla, työ- ja elinkeinotoimiston (TE-palvelut.fi) sekä Rekrytointi.com -verkkosivuilla. 

Viran kelpoisuusvaatimuksena on opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 mukainen ylempi korkeakoulututkinto sekä asetuksessa säädetty asianomaisen koulutusmuodon opettajan kelpoisuus.  

Määräaikaan mennessä virkaa haki 15 hakijaa, joista kelpoisuusehdot täyttäviä hakijoita oli 12. Hakijoista yksi perui hakemuksensa. Rehtori Harri Saramola ja apulaisrehtori Laura Nuikka haastattelivat hakijoista neljä.

Hakemusten ja haastattelujen pohjalta tehdyn kokonaisarvion perusteella rehtori Harri Saramola esittää virkaan valittavaksi kasvatustieteiden maisteri *****, joka arvioitiin virkaan soveltuvimmaksi. 

Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät kunnallisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen, sekä Tuusulan kunnan palkkahinnoittelun 40304030 mukaisesti. Tehtäväkohtainen palkka on 2967,26 €/kk. Tämän lisäksi mahdollisesti maksetaan OVTES:n mukainen kokemuslisä erillisen hakemuksen perusteella.

Virassa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Valinta on ehdollinen siihen asti, kun valittu on toimittanut hyväksyttävän todistuksen terveydentilastaan 30 pv sisällä tehtävän aloituksesta, sekä toimittanut nähtäväksi hyväksyttävän rikosrekisteriotteen.

Päätös

Päätän Riihikallion rehtori Harri Saramolan esityksestä, että 

 

  •  Riihikallion koulun luokanopettajan virkaan valitaan kasvatustieteiden maisteri ***** 1.8.2024 lukien
  •  viran palkkaus määräyy kunnallisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen, sekä Tuusulan kunnan palkkahinnoittelun 40304030 mukaisesti siten, että tehtäväkohtainen palkka on 2967,26 €/kk
  • viran täytössä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa
  • valinta on ehdollinen siihen asti, kun valittu on toimittanut hyväksyttävän todistuksen terveydentilastaan 30 pv sisällä tehtävän aloituksesta ja tuonut nähtäväksi hyväksyttävän rikosrekisteriotteen

 

 

Allekirjoitus

Markus Torvinen, opetuspäällikkö

Organisaatiotieto

Henkilöstöpalvelut ja kohdennettu asiakastyö