§ 35 Perusopetuksen lehtorin virkaan valinta 1.8.2024 alkaen, Riihikallion koulu

Lataa  Kuuntele 

TUUDno-2024-449

Päätöspäivämäärä

7.3.2024

Päätöksen tekijä

Opetuspäällikkö

Päätöksen peruste

Tuusulan kunnan hallintosääntö, toimivalta henkilöstöasioissa.

Rekrytointilupa 20.12.2023

Kuvaus

Opetuksen palvelualueella, Riihikallion koulussa on vapautunut perusopetuksen lehtorin virka. Rekrytointilupa uuden henkilön rekrytoimiseksi on saatu 20.12.2023 opetuspäällikön päätöksellä. 

Virka on ollut julkisesti haettavana vakinaista täyttämistä varten ajalla 23.1.-6.2.2024 kunnan verkkosivuilla, työ- ja elinkeinotoimiston (TE-palvelut.fi) sekä Rekrytointi.com -verkkosivuilla. 

Kelpoisuusvaatimuksena on opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 mukainen ylempi korkeakoulututkinto sekä asetuksessa säädetty asianomaisen koulutusmuodon opettajan kelpoisuus.  

Määräaikaan mennessä virkaa haki 21 hakijaa, joista 19 täytti kelpoisuusehdot. Rehtori Harri Saramola, apulaisrehtori Laura Nuikka ja resurssiopetuksen tuntiopettaja Hanna Seppänen haastattelivat hakijoista neljä.

Hakemusten ja haastattelujen pohjalta tehdyn kokonaisarvion perusteella rehtori Harri Saramola esittää virkaan valittavaksi filosofian tohtori *****, joka arvioitiin virkaan soveltuvimmaksi. 

Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät kunnallisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen, sekä Tuusulan kunnan palkkahinnoittelun 40304005 mukaisesti. Tehtäväkohtainen palkka on 3188,06 €/kk. Tämän lisäksi mahdollisesti maksetaan OVTES:n mukainen kokemuslisä erillisen hakemuksen perusteella.

Virassa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Valinta on ehdollinen siihen asti, kun valittu on toimittanut hyväksyttävän todistuksen terveydentilastaan 30 pv kuluessa tehtävän alkamisesta sekä tuonut nähtäväksi hyväksyttävän rikosrekisteriotteen. 

Päätös

Päätän Riihikallion koulun rehtori Harri Saramolan esityksestä, että 
•   Riihikallion koulun virkaan valitaan filosofian tohtori ***** 1.8.2024 lukien
•    viran palkkaus määräytyy kunnallisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen sekä Tuusulan kunnan palkkahinnoittelun 40304005 mukaisesti siten, että tehtäväkohtainen palkka on 3188,06 €/kk
•    viran täytössä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa
•    valinta on ehdollinen siihen asti, kun valittu on toimittanut hyväksyttävän todistuksen terveydentilastaan sekä tuonut nähtäväksi hyväksyttävän rikosrekisteriotteen

Allekirjoitus

Markus Torvinen, opetuspäällikkö

Organisaatiotieto

Henkilöstöpalvelut ja kohdennettu asiakastyö