§ 18 Varhaiskasvatuksen sosionomin tehtävään valinta 1.8.2024 alkaen, Kolsan päiväkoti

Lataa  Kuuntele 

TUUDno-2024-377

Päätöspäivämäärä

7.3.2024

Päätöksen tekijä

Varhaiskasvatuspäällikkö

Päätöksen peruste

Tuusulan kunnan hallintosääntö, toimivalta henkilöstöasioissa.

Rekrytointilupa 14.1.2024

Kuvaus

Varhaiskasvatuksen palvelualueella, Kolsan päiväkodissa palveluyksikössä on vapautunut varhaiskasvatuksen sosionomin tehtävä. Rekrytointilupa uuden henkilön rekrytoimiseksi on saatu 14.1.2024 varhaiskasvatuspäällikön päätöksellä. 

Tehtävä on ollut julkisesti haettavana vakinaista täyttämistä varten ajalla 15.01.2024 - 07.02.2024 kunnan verkkosivuilla, työ- ja elinkeinotoimiston (TE-palvelut.fi) sekä Rekrytointi.com -verkkosivuilla. 

Kelpoisuusvaatimuksena varhaiskasvatuksen sosionomin tehtäviin on varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus.

Määräaikaan mennessä tehtävää haki 19, joista kelpoisuusehdot täyttäviä hakijoita oli viisi. Hakijoista yksi perui hakemuksen. Varhaiskasvatusyksikön johtaja Mari Silvast ja lastentarhanopettaja Meri Huuskonen haastattelivat hakijan.

Hakemusten ja haastattelun pohjalta tehdyn kokonaisarvion perusteella Varhaiskasvatusyksikön johtaja Mari Silvast esittää tehtävään valittavaksi varhaiskasvatuksen sosionomi ***** joka arvioitiin tehtävään soveltuvimmaksi. 

Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät kunnallisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen palkkahinnoittelun 05VKA046 mukaisesti. Tehtäväkohtainen palkka on 2835,85 €/kk. Tämän lisäksi mahdollisesti maksetaan KVTES:n mukainen kokemuslisä erillisen hakemuksen perusteella.

Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. 

Päätös

Päätän Varhaiskasvatusyksikön johtaja Mari Silvastin esityksestä, että 
•   Kolsan päiväkodin varhaiskasvatuksen sosionomin tehtävään valitaan varhaiskasvatuksen sosionomi ***** 1.8.2024 lukien
•    Tehtävän palkkaus määräytyy kunnallisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen palkkahinnoittelun 05VKA046 mukaisesti siten, että tehtäväkohtainen palkka on 2835,85 €/kk
•    tehtävän täytössä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa

Allekirjoitus

Hannamari Vänni, varhaiskasvatuspäällikkö

Organisaatiotieto

Henkilöstöpalvelut ja kohdennettu asiakastyö