§ 3 Vesitorninkulma, pysäköinnin aikarajoitusmerkintöjen muuttaminen

Lataa  Kuuntele 

TUUDno-2023-2559

Päätöspäivämäärä

21.3.2024

Päätöksen tekijä

Liikenneinsinööri

Päätöksen peruste

Tuusulan kunnan hallintosääntö, erityiset toimivaltuudet, yhdyskuntatekniikka

Kuvaus

Häriskiven alueen liikenteenohjaussuunnitelmassa Vesitorninkulman kadunvarsipysäköintipaikkojen aikarajoitukseksi on liikennemerkein H18 Aikarajoitus osoitettu 4 tuntia. Pysäköinninvalvonnan helpottamiseksi ja pysäköintipaikkojen kierron varmistamiseksi esitän, että em. H18-merkit vaihdetaan H19.2 Pysäköintiajan alkamisen osoittamisvelvollisuus -merkeiksi, joissa aikarajoitus on ennallaan eli 4 tuntia. H19.2-merkit toteutetaan sini-valkoisina. Liikennemerkkien sijoittamiskohdat on esitetty liitteen liikennemerkkisuunnitelmassa. Liikennemerkit toteutetaan normaalikokoisina.

Lisätiedot: Jouni Rintanen, p. 040 314 3570, jouni.rintanen@tuusula.fi

Päätös

Liikennesuunnittelijan esityksestä päätän, että Vesitorninkulman H18-merkit vaihdetaan H19.2 Pysäköintiajan alkamisen osoittamisvelvollisuus -merkeiksi, joissa aikarajoitus on ennallaan eli 4 tuntia. Merkkimuutos tehdään edellä esitetyn ja liikennemerkkisuunnitelman mukaisesti.

Liikennemerkkien poistamisesta, hankkimisesta ja asentamisesta vastaa Häriskiven alueen kunnallistekniikan rakentamishanke, yhteyshnekilönä työpäällikkö Jussi Pesonen, p. 040 314 3146..

Kun liikennemerkkimuutos on tehty, tulee siitä ilmoittaa tekniselle avustajalle Anne Paakkiselle, p. 040 314 3571, anne.paakkinen@tuusula.fi.

Allekirjoitus

Jukka-Matti Laakso, liikenneinsinööri

Organisaatiotieto

Yhdyskuntatekniikka