§ 15 Ruokapalvelutyöntekijän tehtävään valinta 8.1.2024 alkaen toistaiseksi, Ruokapalvelut

Lataa  Kuuntele 

TUUDno-2023-2683

Päätöspäivämäärä

21.12.2023

Päätöksen tekijä

Ruokapalvelupäällikkö

Päätöksen peruste

Tuusulan kunnan hallintosääntö, toimivalta henkilöstöasioissa.

Rekrytointilupa 21.11.2023

Kuvaus

Ruokapalveluiden palvelualueella on vapautunut ruokapalvelutyöntekijän tehtävä 8.1.2024 alkaen. Rekrytointilupa uuden henkilön rekrytoimiseksi on saatu 21.11.2023 kansliapäällikön päätöksellä.

Tehtävä on ollut julkisesti haettavana vakinaista täyttämistä varten ajalla 22.11.2023 - 8.12.2023 kunnan verkkosivuilla,​ työ-​ ja elinkeinotoimiston (TE-​ palvelut.fi) sekä Rekrytointi.com -​ verkkosivuilla. 

Kelpoisuusvaatimuksena on catering-alan perustutkinto tai muu vastaava alan koulutus. Edellytämme ravitsemusalan työkokemusta, oma-aloitteista ja itsenäistä työskentelyotetta, hygieniapassia sekä hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Lisäksi edellytämme hyviä yhteistyötaitoja, asiakaspalveluhenkisyyttä, hyvää paineensietokykyä sekä hyvää fyysistä kuntoa ja terveyttä.

Määräaikaan mennessä tehtävää haki 20 hakijaa,​ joista kuusi oli kelpoisuusehdot täyttäviä. Hakijoista yksi perui hakemuksensa. Alue-esimiehet Heli Hakulinen, Sari Keihäs ja Tiina Mattila haastattelivat hakijoista kolme: *****, ***** ja **********

Hakemusten ja haastattelujen pohjalta tehdyn kokonaisarvion perusteella alue-​esimies Sari Keihäs esittää tehtävään valittavaksi hotelli - ja ravintolapäällikkö Erja Toppista*****,​ joka arvioitiin tehtävään soveltuvimmaksi.

Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät kunnallisen henkilöstön virka-​ ja työehtosopimuksen ja Tuusulan kunnan palkkahinnoittelun A / 06RUO05B mukaisesti. Tehtäväkohtainen palkka on 2165,56 €/kk + samapalkkaisuuserä 20 €/kk. Tämän lisäksi mahdollisesti maksetaan KVTES mukainen kokemuslisä erillisen hakemuksen perusteella.

Toimessa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Valinta on ehdollinen siihen asti,​ kun valittu on toimittanut hyväksyttävän todistuksen terveydentilastaan 30 päivän kuluessa palvelussuhteen alkamisesta.

Päätös

Päätän ruokapalveluiden alue-​esimies Sari Keihään esityksestä,​ että

  • ruokapalvelutyöntekijän tehtävään valitaan hotelli - ja ravintolapäällikkö ********** 8.1.2024 lukien
  • tehtävän palkkaus määräytyy kunnallisen henkilöstön virka-​ ja työehtosopimuksen ja Tuusulan kunnan palkkahinnoittelun A / 06RUO05B mukaisesti siten,​ että tehtäväkohtainen palkka on 2165,56 €/kk + samapalkkaisuuserä 20 €/kk
  • toimen täytössä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa
  • valinta on ehdollinen siihen asti,​ kun valittu on toimittanut hyväksyttävän todistuksen terveydentilastaan 30 päivän kuluessa palvelussuhteen alkamisesta

Allekirjoitus

Kirsi Hanski, ruokapalvelupäällikkö

Organisaatiotieto

Henkilöstöpalvelut ja kohdennettu asiakastyö