§ 39 Pataljoonantie 14, Monion lisäpysäköintipaikkojen merkitseminen

Lataa  Kuuntele 

TUUDno-2023-2136

Päätöspäivämäärä

13.10.2023

Päätöksen tekijä

Liikenneinsinööri

Päätöksen peruste

Tuusulan kunnan hallintosääntö, erityiset toimivaltuudet, yhdyskuntatekniikka

Kuvaus

Pataljoonantien pohjoispuolelle rakentuvan Monion toimintojen on havaittu vaativan lisäpysäköintitilaa. Pysäköintimahdollisuuksien parantamiseksi osoitetaan osa osoitteessa Pataljoonantie 14 sijaitsevan LPA-alueen pysäköintipaikoista Moniossa asioivien käyttöön. Pysäköintipaikkojen osoittaminen asemakaavan C-2 -korttelin alueelta Monion käyttöö perustuu sopimukseen kunnan ja kiinteistönomistajan välillä. 

Monion pysäköintipaikkojen lisäämiseksi esitän, että osoitteessa Pataljoonantie 14 sijaitsevalla LPA-alueella ja Monion varsinaisella pysäköintialueella toteutetaan liitteen liikennemerkkisuunnitelmassa esitetyt liikennemerkkilisäykset. Liikennemerkit sijoittamiskohtineen on esitetty liitteen liikennemerkkisuunnitelmassa. Liikennemerkit toteutetaan normaalikokoisina.

Lisätiedot: Jouni Rintanen, p. 040 314 3570, jouni.rintanen@tuusula.fi

Päätös

Liikennesuunnittelijan esityksestä päätän, että osoitteessa Pataljoonantie 14 sijaitsevalla LPA-alueella ja Monion varsinaisella pysäköintialueella toteutetaan liitteen liikennemerkkisuunnitelmassa esitetyt liikennemerkkilisäykset.

Liikennemerkkien hankkimisesta ja asentamisesta vastaavat työnjohtajat Keijo Salminen, p. 040 314 4508, keijo.salminen@tuusula.fi / Antti Kyynäräinen, p. 040 314 4506, antti.kyynarainen@tuusula.fi. Liikennemerkkien hankinnasta ja asentamisesta aiheutuvista kustannuksista vastaa Tilapalvelut, jossa yhteyshenkilö on Mika Savola, mika.savola@tuusula.fi.

Kun liikennemerkit on asennettu, tulee siitä ilmoittaa tekniselle avustajalle Anne Paakkiselle, p. 040 314 3571, anne.paakkinen@tuusula.fi.

Allekirjoitus

Jukka-Matti Laakso, liikenneinsinööri

Organisaatiotieto

Yhdyskuntatekniikka