Konsernijaosto, kokous 28.5.2018

Pöytäkirja on tarkastettu

§ 39 Keski-Uudenmaan kehittämiskeskus Oy Forum, yhtiökokous

TUUDno-2017-1237

Valmistelija

  • Markku Vehmas, talousjohtaja, markku.vehmas@tuusula.fi

Perustelut

Varsinainen yhtiökokous pidetään 29.5.2018. Yhtiökokouksessa käsitellään yhtiöjärjestyksen mukaiset varsinaisen yhtiökokouksen asiat. Lisäksi asialistalle on valtuutuksen antaminen Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy Keuken hallitukselle yhtiön omien osakkeiden suunnattuun hankkimiseen ja suunnattuun luovuttamiseen hallituksen kokouksen 25.4.2018 § 23 mukaan:

Hallitus päätti esittää varsinaiselle yhtiökokoukselle, että sille myönnetään valtuudet OYL:n 15 luvun 6§:n mukaiseen omien osakkeiden suunnattuun hankkimiseen sekä OYL:n 9 luvun 2§:n mukaiseen edelleen luovuttamiseen. Valtuutus on voimassa 18 kuukautta.

Suunnattuun hankkimiseen on painava taloudellinen syy, sillä sen ansiosta saadaan yhtiön rahoitusrakenne vastaamaan paremmin nykyistä toimintaa. Suunnattu hankinta koskee kaikkia muita kuin nykyisten osakaskuntien omistamia osakkeita eli enimmäismäärältään 27 kappaletta. Hankintavastike on 168,19 € vastaten osakkeen nimellisarvoa. Vastike on maksettava, kun osake luovutetaan yhtiölle. Vastike suoritetaan yhtiön edellisten tilikausien voittovaroista ja sen suorittaminen ei vaaranna yhtiön omaa pääomaa eikä maksuvalmiutta. Omien osakkeiden edelleen luovuttaminen voi koskea edellä mainittuja yhtiölle hankittuja osakkeita sekä yhtiöllä jo aiemmin omassa hallussa olevia osakkeita, joiden määrä on 63 kappaletta. Muutoin hallituksella on valtuudet päättää luovutuksen ehdoista.

Ehdotus

Esittelijä

  • Markku Vehmas, talousjohtaja, markku.vehmas@tuusula.fi

Konsernijaosto  päättää

  • nimetä Marko Kauppisen Tuusulan kunnan ehdokkaaksi Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy Forumin hallitukseen
  • antaa mahdolliset muut ohjeet yhtiökokousedustajalle
  • tarkastaa ja hyväksyä pöytäkirjan tämän asian osalta välittömästi kokouksessa

Päätös

Konsernijaosto  päätti

  • nimetä Marko Kauppisen Tuusulan kunnan ehdokkaaksi Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy Forumin hallitukseen
  • tarkastaa ja hyväksyä pöytäkirjan tämän asian osalta välittömästi kokouksessa.

Tiedoksi

Kauppinen Marko, Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy Forum, henkilöstöasiantuntija

Muutoksenhaku

Päätöksestä ei saa tehdä kuntalain 136 §:n mukaan oikaisuvaatimusta eikä kunnallisvalitusta, koska päätös koskee vain valmistelua tai täytäntöönpanoa.