Kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunta, kokous 20.5.2020

Pöytäkirja on tarkastettu

§ 34 Tuusulan kunnan ja Tuusulan Jäähalli Oy:n välinen ostopalvelusopimus kunnalta ostettavasta palvelusta sopimuskaudelle 27.4.2020-25.4.2021

TUUDno-2020-1031

Valmistelija

  • Risto Kanerva, vapaa-aikapalveluiden päällikkö, risto.kanerva@tuusula.fi

Perustelut

Tuusulan kunnan vapaa-aikapalvelut on neuvotellut Tuusulan Jäähalli Oy:n kanssa kunnan ja jäähalliyhtiön välisestä ostopalvelusopimuksesta.

Sopimuksen mukaan kunta laskuttaa sopimuskauden aikana yhtiötä kunnossapitopalveluista kuukausittain, yhteensä 43 500 euroa/kausi (alv 0%). Kunta sitoutuu ostamaan sopimuskaudella jäätä arkipäivisin, klo 8-16 välisenä aikana enintään 43 500 eurolla, (alv 0%).

Tuusulan vapaa-aikapalveluiden ja Tuusulan Jäähalli Oy:n välisessä ostopalvelusopimuksessa yhtiö sitoutuu ostamaan kunnalta hallin kunnossapitopalvelun ajanjaksolle 14.8.2020-29.4.2021 välisenä aikana.

Sopimukseen sisältyy tarkempi kuvaus tärkeimmistä tehtävistä, jotka kuuluvat jäähallin ylläpitoon. Kuvaus on laadittu yhdessä vapaa-aikapalveluiden henkilöstön ja osakeyhtiön edustajien välillä.

Ehdotus

Esittelijä

  • Virpi Lehmusvaara, sivistysjohtaja, virpi.lehmusvaara@tuusula.fi

Kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunta päättää
 

  • hyväksyä Tuusulan kunnan ja Tuusulan Jäähalli Oy:n välisen sopimuksen ja oikeuttaa vapaa-aikapalveluiden päällikön allekirjoittamaan sen Tuusulan kunnan ja Tuusulan Jäähalli Oy:n välillä.
  • Mikäli toimintaympäristö jäähalliympäristössä ei olennaisesti muutu, lautakunta oikeuttaa vapaa-aikapalveluiden päällikön sopimaan ostopalvelusopimuksen jatkamisesta, liitteessä olevan sopimuksen mukaisesti toimintakausille 2021-2022 ja 2022-2023.

Päätös

Ehdotus hyväksyttiin.


Muutoksenhaku

Päätökseen ei saa hakea muutosta valittamalla. Oikaisuvaatimuksen saa tehdä se, johon päätös on kohdistettu tai jonka oikeuteen, velvollisuuteen tai etuun päätös välittömästi vaikuttaa (asianosainen) sekä kunnan jäsen.
Oikaisuvaatimus on tehtävä 14 päivän kuluessa päätöksen tiedoksisaannista.

Tiedoksisaanti
Kunnan jäsenen katsotaan saaneen päätöksestä tiedon seitsemän päivän kuluttua siitä, kun pöytäkirja on nähtävänä yleisessä tietoverkossa.
Asianosaisen katsotaan saaneen päätöksestä tiedon, jollei muuta näytetä, 7 päivän kuluttua kirjeen lähettämisestä, 3 päivän kuluttua sähköpostin lähettämisestä, saantitodistuksen osoittamana aikana tai erilliseen tiedoksisaantitodistukseen merkittynä aikana.
Tiedoksisaantipäivää tai sitä päivää, jona päätös on asetettu nähtäväksi yleiseen tietoverkkoon, ei lueta määräaikaan.

Oikaisuvaatimuksen muoto ja sisältö
Oikaisuvaatimus on tehtävä kirjallisesti. Myös sähköinen asiakirja täyttää vaatimuksen kirjallisesta muodosta.
Oikaisuvaatimuksessa on ilmoitettava
- päätös, johon haetaan muutosta
- miltä kohdin päätökseen haetaan muutosta ja mitä muutoksia siihen vaaditaan tehtäväksi
- perusteet, joilla muutosta vaaditaan
- muutoksenhakijan nimi ja kotikunta
- postiosoite ja puhelinnumero, joihin asiaa koskevat ilmoitukset muutoksenhakijalle voidaan toimittaa.
Jos oikaisuvaatimuksen tekijän puhevaltaa käyttää hänen laillinen edustajansa tai asiamiehensä, kirjelmässä on ilmoitettava myös tämän nimi ja kotikunta. Asiamiehen, ellei tämä ole asianajaja tai julkinen oikeusavustaja, on liitettävä oikaisuvaatimuskirjelmään valtakirja.
Oikaisuvaatimuksessa on lisäksi ilmoitettava postiosoite ja puhelinnumero, joihin asiaa koskevat ilmoitukset oikaisuvaatimuksen tekijälle voidaan toimittaa.
Oikaisuvaatimuksen tekijän, laillisen edustajan tai asiamiehen on allekirjoitettava oikaisuvaatimuskirjelmä. Sähköistä asiakirjaa ei tarvitse täydentää allekirjoituksella, jos asiakirjassa on tiedot lähettäjästä eikä asiakirjan alkuperäisyyttä tai eheyttä ole syytä epäillä.

Oikaisuvaatimuksen toimittaminen

Oikaisuvaatimus on toimitettava Tuusulan kunnalle virka-aikana ennen oikaisuvaatimusajan päättymistä käyttäen alla olevia yhteystietoja:
Tuusulan kunta, kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunta
osoite: Kotorannankuja 10, Pl 60, 04301 Tuusula
sähköposti: kirjaamo@tuusula.fi
puh. vaihde: 09 87 181

Oikaisuvaatimuksen voi toimittaa myös henkilökohtaisesti tai asiamiehen välityksellä Tuusulan kunnan asiakaspalvelupisteeseen os. Autoasemankatu 2, 04300 Tuusula. Avoinna ma-to klo 8.00-15.00 ja pe klo 8.00-12.00.