Hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen lautakunta, kokous 13.12.2019

Pöytäkirja on tarkastettu

§ 74 Hyvinvoinnin edistäjän valinta 2019

TUUDno-2019-2445

Valmistelija

  • Marjo-Kaisa Konttinen, osallistuuskoordinaattori, marjo-kaisa.konttinen@tuusula.fi

Perustelut

Tuusulan hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen lautakunta päätti syksyllä 2019 julistaa hakuun vuoden tuusulalaisen hyvinvoinnin edistäjän. Valinnalla lautakunta haluaa kiinnittää huomiota hyvinvoinnin edistämistyön moninaisuuteen ja jokaisen mahdollisuuteen toimia hyvinvointia edistävästi omassa vaikutuspiirissään.

Valittava hyvinvoinnin edistäjä on tuusulalainen tai Tuusulassa vaikuttava toimija, yksityishenkilö, yhdistys, yhteisö, ryhmä tai yritys, joka on pyyteettömällä toiminnalla tai teolla edistänyt tuusulalaisten, pienemmän tai suuremman joukon, hyvinvointia. Kyseessä voi olla kertaluonteinen teko tai jatkuva toiminta.

Ehdotuksia nimityksen saajasta perusteluineen oli mahdollista tehdä 10.12.2019 saakka sähköisellä lomakkeella, postitse tai suljetussa kirjekuoressa Tuusinfoon tai kirjastoihin. Määräaikaan mennessä saapuneista ehdotuksista on koostettu liite, joka on lautakunnan jäsenten käytettävissä.

Hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen lautakunta valitsee vuoden tuusulalaisen hyvinvoinnin edistäjän ehdotusten joukosta kokouksessaan 13.12.2019. Vuoden hyvinvoinnin edistäjä tai edistäjät palkitaan joulukuussa järjestettävässä tilaisuudessa.
 

Ehdotus

Esittelijä

  • Heidi Hagman, kehittämispäällikkö, heidi.hagman@tuusula.fi

Hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen lautakunta päättää 

  • valita vuoden 2019 hyvinvoinnin edistäjän.

Päätös

Hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen lautakunta päätti

  • valita vuoden 2019 tuusulalaiseksi hyvinvoinnin edistäjiksi Arto Haneliuksen, Rusutjärvi-seura ry:n  ja  Liikuntaseura Syke ry:n.