Tekninen lautakunta, kokous 20.8.2019

Pöytäkirja on tarkastettu

§ 95 Muut asiat

Perustelut

  1. Kokouksen alussa seminaari hankinnoista klo 16 - n. klo 19, jonka jälkeen teknisen lautakunnan kokous. Mukana hankintasuunnittelija Inkeri Kontiola ja hankinnoista vastaavat viranhaltijat. Seminaarin aiheet, esitys oheismateriaalina: 
  • Hankintalaki ja -prosessi
  • Osallistaminen, markkinavuoropuhelu
  • Päätöksentekoa varten tarvittavat tiedot
  • Teknisen toimialueen esimerkkitapaukset
    • hankintatavat
  • Tulevat tiedossa olevat hankinnat vuodelle 2020

Tulossa hankinta-ilta paikallisille yrittäjille 16.10.2019 klo 17 Valtuustosalissa.

 

  1. Seuraava teknisen lautakunnan kokous ti 17.9.2019 klo 17.00 lähtien kunnanhallituksen kokoustilassa

 

  1. Teknisen lautakunnan, kuntakehityslautakunnan, rakennusvalvontajaoston ja vesihuoltoliikelaitoksen johtokunnan yhteistyöseminaari to 10.10.2019 klo 9- 17 Gustavelundissa
    Tilaisuus on tarkoitettu jäsenille ja varajäsenille, tarkoituksena on yhteistyö ja keskustelu eri lautakuntien välillä. Aiheita ovat mm. luottamustoiminnan perusteet, keskustojen kehittäminen, maapoliittinen ohjelma. Ehdotuksia aiheista voi lähettää lautakuntien sihteereille, tarkempi ohjelma jaetaan syyskuun aikana. Lisäksi hulevesiasia.

     
  2. Cecilia Veikkolainen esitti, että Sollentunan polun mopoliikenne otetaan esille seuraavassa kunnan ja poliisin välisessä neuvottelussa. 

Muutoksenhaku

Päätöksestä ei saa tehdä kuntalain 136 §:n mukaan oikaisuvaatimusta eikä kunnallisvalitusta, koska päätös koskee vain valmistelua tai täytäntöönpanoa.