Kasvatus- ja sivistyslautakunta, kokous 14.2.2019

Pöytäkirja on tarkastettu

§ 7 Kasvatus- ja sivistyslautakunnan tulosyksikkötasoinen vuoden 2018 käytttösuunnitelman seuranta ja toimintakertomus

TUUDno-2019-232

Valmistelija

  • Markus Torvinen, opetuspäällikkö, markus.torvinen@tuusula.fi
  • Hannamari Halinen, varhaiskasvatuspäällikkö, hannamari.halinen@tuusula.fi
  • Terttu Turnbull-Smith, talouspäällikkö, terttu.turnbull-smith@tuusula.fi
  • Virpi Lehmusvaara, sivistysjohtaja, virpi.lehmusvaara@tuusula.fi

Perustelut

Kasvatus- ja koulutuslautakunta hyväksyi kokouksessaan 15.12.2017 alaistensa tulosyksiköiden käyttösuunnitelmat, jotka sisältävät määrärahat ja tuloarviot sekä toiminnalliset tavoitteet. Lautakunnalle raportoidaan tulosyksiköiden käyttösuunnitelmien toteutuminen ja tulosalueiden tuloarvioiden, määrärahojen ja toiminnan tavoitteiden toteutuminen. Toimintakertomus ja strategisten tavoitteiden seurantaraportti ovat liitteenä. 

Tuloarvioiden ja määrärahojen toteutuminen on kirjanpidon tilanteen 31.1.2019 mukainen. Toimintatuottoja kertyi 5,2 milj. euroa. Toimintakulut olivat 80,8 milj. euroa kasvaen 3,3 % edellisestä vuodesta. Toimintakulut alittivat muutetun talousarvion n. 100 tuhannella eurolla. Kulujen talousarvioalitus painottuu varhaiskasvatuspalveluiden lasten hoidon tukiin.  

Kasvatus- ja sivistyslautakunnan vuoden 2018 tuloarvioiden, käyttötalous- ja investointimäärärahojen toteutuminen on liitteenä. 

Ehdotus

Esittelijä

  • Virpi Lehmusvaara, sivistysjohtaja, virpi.lehmusvaara@tuusula.fi

Kasvatus- ja sivistyslautakunta päättää 

  • hyväksyä kasvatus- ja sivistyslautakunnan toimintakertomuksen, tulosyksiköiden käyttösuunnitelmien ja investointien toteutumisen vuodelta 2018 
  • merkitä tiedoksi v. 2018 strategisten tavoitteiden seurantaraportin.

Päätös

Ehdotus hyväksyttiin.


Muutoksenhaku

Päätöksestä ei saa tehdä kuntalain 136 §:n mukaan oikaisuvaatimusta eikä kunnallisvalitusta, koska päätös koskee vain valmistelua tai täytäntöönpanoa.