Tekninen lautakunta, kokous 19.3.2019

Pöytäkirja on tarkastettu

§ 45 Ilmoitusasiat

Ehdotus

Esittelijä

  • Petri Juhola, yhdyskuntatekniikan päällikkö, petri.juhola@tuusula.fi
  • Ritva Lappalainen, tilapalvelupäällikkö, ritva.lappalainen@tuusula.fi

Teknisen lautakunnan tietoon saatetaan seuraavat ilmoitusluontoiset asiat:

  1. Ilmoitus vireille tulosta / osallistumis- ja arviointisuunnitelma kehitettävät kiinteistöt asemakaava ja asemakaavan muutos nro 3552 on nähtä­villä 28.2.–29.3.2019
     
  2. Hyvinvointiseminaari pe 29.3. klo 12-16 Tuusulan kunnantalon valtuustosalissa. Ilmoittautumiset 27.3. mennessä.

    Seminaarin tavoitteena on keskustella tuusulalaisten hyvinvoinnista, hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen lautakunnan roolista ja yhteistyöstä muiden luottamuselinten kanssa sekä Tuusulan tavoitteista HYTE-työssä. Seminaari on osa Tuusulan (lakisääteisen) hyvinvointikertomuksen ja -suunnitelman laadintaa.
     
  3. Tuusulanjärven kunnostushankkeen ohjausryhmän jäseneksi on nimetty yhdyskuntatekniikan päällikkö Petri Juholan ja hänen varajäsenekseen apulaispormestari Jussi Salosen.

    Tuusulanjärven kunnostushanke on siirtynyt vuoden 2019 alusta Keski-​Uudenmaan ympäristökeskuksen hallinnoimaksi. Keski-​Uudenmaan ympäristökeskus pyytää 17.1.2019 päivätyllä kirjeellään Tuusulan kuntaa nimeämään edustajan ja tälle varajäsenen Tuusulanjärven kunnostuhankkeen ohjausryhmään. Yhteistyötason ollessa kaksi eri toimijaa,​ tulee varsinaisen jäsenen ja varajäsenen edustaa eri toimijoita.

Päätös

Merkittiin tiedoksi.