§ 9 Kirjastonhoitajan tehtävään valinta 9.10.2023 alkaen toistaiseksi, Kirjastopalvelut

Lataa  Kuuntele 

TUUDno-2023-1945

Päätöspäivämäärä

21.9.2023

Päätöksen tekijä

Kulttuuri- ja museotoimenjohtaja

Päätöksen peruste

Tuusulan kunnan hallintosääntö, toimivalta henkilöstöasioissa.

Rekrytointilupa 26.6.2023.

 

Kuvaus

Kulttuuripalveluiden palvelualueella, kirjaston palveluyksikössä on vapautunut kirjastonhoitajan tehtävä. Rekrytointilupa uuden henkilön rekrytoimiseksi on saatu 26.6.2023 kansliapäällikön päätöksellä.

Tehtävä on ollut julkisesti haettavana vakinaista täyttämistä varten ajalla 31.7.-20.8.2023 kunnan verkkosivuilla, työ- ja elinkeinotoimiston (TE-palvelut.fi) sekä Rekrytointi.com -verkkosivuilla. 

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva korkeakoulututkinto. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää kokemusta viestinnän tehtävistä, kokonaisuuden hallintaa, hyviä vuorovaikutus- ja asiakaspalvelutaitoja sekä itsenäistä ja aktiivista työotetta.

Määräaikaan mennessä tehtävää haki 35 hakijaa, joista kelpoisuusehdot täyttäviä oli 27. Kirjastotoimenjohtaja Annastiina Louhisalmi ja osastonjohtaja Riikka Mustajärvi haastattelivat hakijoista viisi: *****

Hakemusten ja haastattelujen pohjalta tehdyn kokonaisarvion perusteella kirjastotoimenjohtaja Annastiina Louhisalmi esittää tehtävään valittavaksi medianomi *****, joka arvioitiin tehtävään soveltuvimmaksi. 

Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät kunnallisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen sekä Tuusulan kunnan palkkahinnoittelun A1 02KIR042 mukaisesti. Tehtäväkohtainen palkka on 2793,25 €/kk. Tämän lisäksi maksetaan KVTES:n mukainen kokemuslisä erillisen hakemuksen perusteella.

Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. 

Päätös

Päätän kirjastotoimenjohtaja Annastiina Louhisalmen esityksestä,​ että     
•    kirjastopalveluiden kirjastonhoitajan tehtävään valitaan medianomi ***** 9.10.2023 lukien
•    tehtävän palkkaus määräyy kunnallisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen sekä Tuusulan kunnan palkkahinnoittelun A1 02KIR042 mukaisesti siten, että tehtäväkohtainen palkka on 2793,25 €/kk
•    tehtävän täytössä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa

Allekirjoitus

Ulla Kinnunen, kulttuuri- ja museotoimenjohtaja

Organisaatiotieto

Henkilöstöpalvelut ja kohdennettu asiakastyö