§ 11 Kirjastonhoitajan määräaikaiseen tehtävään valinta ajalle 1.11.2023-31.10.2024, Kirjastopalvelut

Lataa  Kuuntele 

TUUDno-2023-2047

Päätöspäivämäärä

9.10.2023

Päätöksen tekijä

Kulttuuri- ja museotoimenjohtaja

Päätöksen peruste

Tuusulan kunnan hallintosääntö, toimivalta henkilöstöasioissa.

Rekrytointilupa 12.6.2023.

Määräaikaisuuden peruste: sijaisuus

 

Kuvaus

Kulttuuripalveluiden palvelualueella, kirjaston palveluyksikössä on vapautunut kirjastonhoitajan sijaisuus määräaikaista täyttämistä varten. Rekrytointilupa uuden henkilön rekrytoimiseksi on saatu 12.6.2023 henkilöstöjohtajan päätöksellä.

Tehtävä on ollut julkisesti haettavana vakinaista täyttämistä varten ajalla 28.8.2023-17.9.2023 kunnan verkkosivuilla, työ- ja elinkeinotoimiston (TE-palvelut.fi) sekä Rekrytointi.com -verkkosivuilla. 

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva korkeakoulututkinto, johon sisältyvät tai jonka lisäksi on suoritettu vähintään 60 opintopisteen laajuiset kirjasto- ja informaatioalan opinnot. Tehtävässä onnistuminen edellyttää luettelointiosaamista, hyviä tietoteknisiä taitoja sekä hyviä vuorovaikutus- ja asiakaspalvelutaitoja ja itsenäistä työotetta. Arvostamme kirjastojärjestelmien, e-aineistojen sekä erilaisten paja-laitteiden tuntemusta.

Määräaikaan mennessä tehtävää haki 12 hakijaa, joista kelpoisuusehdot täyttäviä oli kahdeksan. Kirjastotoimenjohtaja Annastiina Louhisalmi ja osastonjohtaja Riikka Mustajärvi haastattelivat hakijoista yhden: *****

Hakemusten ja haastattelujen pohjalta tehdyn kokonaisarvion perusteella kirjastotoimenjohtaja Annastiina Louhisalmi esittää tehtävään valittavaksi filosofian maisteri *****, joka arvioitiin tehtävään soveltuvimmaksi. 

Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät kunnallisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen sekä Tuusulan kunnan palkkahinnoittelun A1 02KIR042 mukaisesti. Tehtäväkohtainen palkka on 2793,25 €/kk. Tämän lisäksi mahdollisesti maksetaan KVTES:n mukainen kokemuslisä erillisen hakemuksen perusteella.

Tehtävässä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa. 

Päätös

Päätän kirjastotoimenjohtaja Annastiina Louhisalmen esityksestä,​ että     
•    kirjastopalveluiden kirjastonhoitajan määräaikaiseen tehtävään valitaan filosofian maisteri  ***** ajalle 1.11.2023-31.10.2024
•    tehtävän palkkaus määräyy kunnallisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen sekä Tuusulan kunnan palkkahinnoittelun A1 02KIR042 mukaisesti siten, että tehtäväkohtainen palkka on 2793,25 €/kk
•    tehtävän täytössä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa

Allekirjoitus

Ulla Kinnunen, kulttuuri- ja museotoimenjohtaja

Organisaatiotieto

Henkilöstöpalvelut ja kohdennettu asiakastyö