Tuusulan kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunnan toiminta-avustukset nuoriso- ja liikuntatoimintaan sekä erityisliikunnan järjestämiseen toimintakaudelle 2020-2021

Kuulutusaika

15.2.2021 - 1.5.2021

Kuulutus

Hakuaika: Vuosittain 1.2. alkaen, haku päättyy 30.4.
Hakutapa: Sähköinen haku (vahva tunnistautuminen)
Päätöksentekijä: Kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunta
Ketkä voivat hakea: Tuusulalaiset yhdistykset, nuorisotyön ja liikuntatoiminnan järjestämiseen

Kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunta tukee rekisteröityjen, nuoriso- ja liikuntatyötä sekä erityisliikuntaa järjestävien yhdistysten sekä muiden rekisteröityjen yhteisöjen järjestämää liikuntatoimintaa myöntämällä vuosittain toiminta-avustusta jakoperusteiden mukaisesti. Soveltavaa liikuntaa järjestävien yhdistyksien toimintaan ei aseteta avustukseen vaikuttavia ikärajoituksia. Avustusta voi hakea myös yhdistys, jonka toiminnan luonne perustuu ylikunnallisuuteen ja joiden ylikunnallinen yhteistyö on perusteltua. Tällöin avustus koskee vain tuusulalaisia harrastajia. Ylikunnallinen avustus myönnetään kuntakohtaisella kertoimella.

Avustuksia haetaan sähköisellä hakulomakkeella. Hakulomake ja lisäohjeet löytyvät osoitteesta www.tuusula.fi/avustukset2021. Sivustolla on myös tietoa muista lautakunnan avustusmuodoista.

Mikäli hakijalla ei ole mahdollisuutta hakea avustusta sähköisesti, paperihakemus tilataan ja palautetaan: Tuusinfo, tuusinfo@tuusula.fi tai Autoasemankatu 2, Tuusula. Myöhästyneitä hakemuksia ei käsitellä.

Yhdistyksen tulee toimittaa hakuprosessin yhteydessä seuraavat toimintaa koskevat, viimeisimmät liitteet:

  • Toimintakertomus, tilinpäätös ja toiminnantarkastajan lausunto
  • Toimintasuunnitelma ja talousarvio
  • Liitteet toimitetaan Tuusulan sivistystoimeen osoitteella: kasvatusjasivistys@tuusula.fi
  • Tiedustelut: p. 040 314 2220, risto.kanerva@tuusula.fi

 

15.2.2021

Kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunta