§ 1 HSY maanpeiteaineisto

Lataa  Kuuntele 

TUUDno-2024-1009

Päätöspäivämäärä

7.5.2024

Päätöksen tekijä

Paikkatietopäällikkö

Päätöksen peruste

Hallintosääntö,​ toimivalta talousasioissa.

Kuvaus

Kuvaus hankinnan kohteesta
Helsingin seudun ympäristöpalvelut –kuntayhtymä on yhteistyössä Helsingin, Espoon, Vantaan, Keravan ja Järvenpään kaupunkien sekä Nurmijärven, Tuusulan ja Kirkkonummen kuntien kanssa kilpailuttanut koko alueen kattavan maanpeitteen tulkinnan ilmakuva- ja pistepilvitulkintana. Helsingin seudun ympäristöpalvelut –kuntayhtymä on toiminut hankkeen koordinaattorina.


Hankintamenettely
Kyseessä on kansallisen kynnysarvon alittava hankinta, johon ei sovelleta hankintalakia. Määräaikaan 20.3.2024 klo 12.00 mennessä tarjoukset saatiin seuraavilta tarjoajilta: Field Finland Oy, MGGP Aero Sp. Zo.o, SCALGO ja Sitowise Oy. Tarjouspyynnön päätösperusteena oli kokonaistaloudellinen edullisuus ja pisteytys. Pisteytyksessä hintaa painotettiin 40 % ja laatua 60 %. Pisteytyksen voittaneen tarjouksen jätti SCALGO. Maanpeiteaineiston kustannus Tuusulan kunnan osalta on 3 759,10 euroa (alv 0 %).

Hankkeen kustannuksiin on varauduttu paikkatiedon määrärahoista. 

Lisätiedot: maanmittausinsinööri Mikko Kantonen, p. 040 314 3530

Päätös

Päätän selostusosassa mainituin perusteluin, että Tuusulan kunta hankkii maanpeiteaineiston SCALGOLTA hintaan 3 759,10 euroa (alv 0 %) sekä valtuutan Helsingin seudun ympäristöpalvelut -
kuntayhtymän tekemään hankintasopimuksen Tuusulan kunnan osalta.

 

Allekirjoitus

Markus Hakalin, paikkatietopäällikkö

Organisaatiotieto

Maankäyttö ja paikkatieto