§ 18 Museoassistentin tehtävään valinta 03.04.2024 alkaen toistaiseksi, Museo- ja kulttuuripalvelut

Lataa  Kuuntele 

TUUDno-2024-640

Päätöspäivämäärä

27.3.2024

Päätöksen tekijä

Sivistysjohtaja

Päätöksen peruste

Tuusulan kunnan hallintosääntö, toimivalta henkilöstöasioissa.

Rekrytointilupa 22.02.2024

 

Kuvaus

Kulttuuripalveluiden palvelualueella on vapautunut museoassistentin tehtävä. Rekrytointilupa uuden henkilön rekrytoimiseksi on saatu 22.2.2024. 

Tehtävä on ollut julkisesti haettavana vakinaista täyttämistä varten ajalla 19.02.2024-03.03.2024 kunnan verkkosivuilla, työ- ja elinkeinotoimiston (TE-palvelut.fi) sekä Rekrytointi.com -verkkosivuilla. 

Kelpoisuusehtona on tehtävään soveltuva koulutus ja kokemus museoalalla työskentelystä. Edellytämme erinomaista suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa, tyydyttävää ruotsin ja hyvää englannin kielen taitoa, muu kielitaito katsotaan eduksi. Tehtävässä tarvitaan myös ajantasaisia tietoteknisiä taitoja.

Määräaikaan mennessä tehtävää haki 76 hakijaa, joista kelpoisuusehdot täyttäviä oli 73. Kulttuuri- ja museotoimenjohtaja Ulla Kinnunen ja intendentti Jaana Koskenranta  haastattelivat hakijoista ensimmäisellä kierroksella kahdeksaa. Toisella kierroksella he haastattelivat hakijoista kolmea.

Hakemusten ja haastattelujen pohjalta tehdyn kokonaisarvion perusteella kulttuuri- ja museotoimenjohtaja Ulla Kinnunen esittää merkonomi ***** tehtävään valittavaksi. 

Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät kunnallisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen sekä Tuusulan kunnan palkkahinnoittelun 01TOI060 mukaisesti. Tehtäväkohtainen palkka on 2477,64 €/kk. Tämän lisäksi maksetaan KVTES:n mukainen kokemuslisä erillisen hakemuksen perusteella.

Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Valinta on ehdollinen siihen asti, kun valittu on toimittanut hyväksyttävän todistuksen terveydentilastaan 30pv kuluessa tehtävän aloituksesta. 

 

Päätös

Päätän kulttuuri- ja museotoimenjohtaja Ulla Kinnusen esityksestä, että 

•    museopalveluiden museoassistentin tehtävään valitaan merkonomi ***** 03.04.2024 alkaen toistaiseksi
•    tehtävän palkkaus määräytyy kunnallisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen sekä Tuusulan kunnan palkkahinnoittelun 01TOI060 mukaisesti siten, että tehtäväkohtainen palkka on 2477,64 €/kk
•    tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.
​​•    valinta on ehdollinen siihen asti, kun valittu on toimittanut hyväksyttävän todistuksen terveydentilastaan 30pv kuluessa tehtävän aloituksesta. 


 

Allekirjoitus

Katja Elo, vs. sivistysjohtaja

Organisaatiotieto

Henkilöstöpalvelut ja kohdennettu asiakastyö